Лора Крумова се появи сияеща, бляскава и отслабнала до неузнаваемост в медията!

Журналистката Лора Крумова най-после се върна на работа. Но не в бившата си медия Би Ти Ви, а в конкурентната Нова телевизия, където започва да води и продуцира ново съботно предаване с колежката си и приятелка Галя Щърбева. На мястото на Ани Салич, чието "Извън новините" отива в забвение.

Не това обаче предизвика истински фурор сред колегите на Лора Крумова в Нова телевизия, а чисто новата й визия. Лора, която преди месеци роди сина си Ясен, се появи пред всички като преродена. Днес тя изглежда просто ослепително, сияеща от свежест и тонус и... свалила цели 23 килограма от раждането досега, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_332856" align="alignright" width="300"]Лора Крумова Лора Крумова цъфна сияеща и слаба на новата си работа[/caption]

Припомняме, че от началото на бременността си Лора Крумова започна ударно да дебелее, а вместо да свали тегло след раждането на бебето си, тя сякаш продължи да наддава. Повечето жени знаят, че това е нормално и се дължи не само на ген, а и на редица други причини, като основните сред тях са метаболизмът и хормоните.

Тъкмо затова диетата или по-точно казано хранителният режим на Лора Крумова е тема номер едно сред колежките й вече няколко дни. Самата журналистка ги увери, че този начин на хранене действа наистина безотказно върху теглото и отгоре на всичко е доста лесен за спазване.

Лора Крумова продължила да си хапва от всичко, а единственото, което си забранила напълно, са сладките неща, тестото и тлъстите меса. Когато й се прияде шоколад например, тя засищала глада си за сладко с купичка кисело мляко с малко стафиди и овесени ядки, което значително подобрило метаболизма й.

Лора Крумова разкрива, че се храни по 4-5 пъти дневно и следи стриктно порцията й на всяко хранене да не е по-голяма от 250-300 грама, заедно със салатата. "Ядеж от всичко, но по малко и често. Хиляди пъти съм чувала това правило, дори ми беше втръснало, но ето, че точно то е разковничето", сияе Лора Крумова.

Тя обаче набляга и на това, че от няколко месеца насам е редовен посетител във фитнес залата, където действа главно върху уредите за кардио тренировки, за да не трупа маса, а да сваля килограми.