Младеж побърква 53-годишната Ирина Флорин от…

Младеж побърква 53-годишната Ирина Флорин от…
5 (100%) 4 votes

Ирина Флорин отново влюбена и пак мъжът е твърде млад!

Тя е на 53 години и скоро ще навърши 54, но е все още така привлекателна за мъжкото око. През годините Ирина Флорин смени много мъже, повечето от които по-млади от нея. Именно такъв е и настоящият й възлюбен, който бил невероятен във физическия аспект на връзката, разкриват запознати. Певицата се наслаждавала на младия си възлюбен, а той направо я побърквал от удоволствия, научи Kliuki.bg.

Ирина Флорин хлътна по с 30 години по-млад мъж

Ирина Флорин хлътна по с 30 години по-млад мъж

Чаровната Ирина Флорин обаче в момента е обект и на други млади мъже, както се писа в списанието Story. Още няколко господа на възраст между 20 и 30 години сериозно ухажват 53-годишната певица вече от месеци, но засега тя се е спряла само на един. Говори се, че избраникът й е едва 23-годишен и има впечатляваща физика.

„Ирина смени много мъже, но към всеки, с когото е била, е имала чувства. Когато видят жена на нейните години със значително по-млад мъж, хората веднага си мислят само за леглото. При нея не е така. За да бъде с някой мъж, тя изпитва нещо повече от физическо привличане.“ – разкрива приятелка на Ирина Флорин.

Преди повече от година, когато взе участие във „ВИП Брадър“, изпълнителката на „Цвят лилав“ се запозна с още един млад мъж, за когото се говореше, че върти любов с нея, но след шоуто. Това е Пламен Медаров, който се превърна в доста интересен риалити образ. Той бе засечен многократно с Ирина Флорин и съмненията, че име нещо специално между тях, изглеждаха съвсем основателни.

„За мен любовта винаги е била водещата сила в живота. Няма по-прекрасно чувство от това да си влюбен, да обичаш, да мислиш за някого през цялото време. Щастливка съм, че съм го изпитвала, при това неведнъж.“ – споделя с усмивка Ирина Флорин относно любовта.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Младеж побърква 53-годишната Ирина Флорин от…”

  1. герберка

    ян. 06. 2015

    тя е интелигентна и талантлива, младежът ще научи доста неща от нея…….

Добавете коментар