Ирина Флорин отново влюбена и пак мъжът е твърде млад!

Тя е на 53 години и скоро ще навърши 54, но е все още така привлекателна за мъжкото око. През годините Ирина Флорин смени много мъже, повечето от които по-млади от нея. Именно такъв е и настоящият й възлюбен, който бил невероятен във физическия аспект на връзката, разкриват запознати. Певицата се наслаждавала на младия си възлюбен, а той направо я побърквал от удоволствия, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_332871" align="alignright" width="300" class=" "]Ирина Флорин хлътна по с 30 години по-млад мъж Ирина Флорин хлътна по с 30 години по-млад мъж[/caption]

Чаровната Ирина Флорин обаче в момента е обект и на други млади мъже, както се писа в списанието Story. Още няколко господа на възраст между 20 и 30 години сериозно ухажват 53-годишната певица вече от месеци, но засега тя се е спряла само на един. Говори се, че избраникът й е едва 23-годишен и има впечатляваща физика.

"Ирина смени много мъже, но към всеки, с когото е била, е имала чувства. Когато видят жена на нейните години със значително по-млад мъж, хората веднага си мислят само за леглото. При нея не е така. За да бъде с някой мъж, тя изпитва нещо повече от физическо привличане." - разкрива приятелка на Ирина Флорин.

Преди повече от година, когато взе участие във "ВИП Брадър", изпълнителката на "Цвят лилав" се запозна с още един млад мъж, за когото се говореше, че върти любов с нея, но след шоуто. Това е Пламен Медаров, който се превърна в доста интересен риалити образ. Той бе засечен многократно с Ирина Флорин и съмненията, че име нещо специално между тях, изглеждаха съвсем основателни.

"За мен любовта винаги е била водещата сила в живота. Няма по-прекрасно чувство от това да си влюбен, да обичаш, да мислиш за някого през цялото време. Щастливка съм, че съм го изпитвала, при това неведнъж." - споделя с усмивка Ирина Флорин относно любовта.