Грозна истина за Христо Сираков отблъсква жените

Грозна истина за Христо Сираков отблъсква жените
5 (100%) 3 votes

Христо Сираков не бил този кавалер, за който се говори, че е!

Много са жените, които искат парите на Христо Сираков и заради това са с него, но малко са тези, които го харесват наистина като мъж. Една от причините е отново свързана с парите. Оказва се, че бизнесменът бил много стиснат мъж. Въпреки че има неограничени финансови възможности, Ицо 100-те манекенки не давал на жените да харчат от парите му, без той да е позволил. Той обичал да държи дамите под контрол, научи Kliuki.bg.

Може да е богат, но Христо Сираков не се дава на жените!

Може да е богат, но Христо Сираков не се дава на жените!

„Не бива да си много щедър с жените, защото така те свикват и започват да те манипулират. Ако изпълняваш всяка тяхна прищявка, ще си помислят, че твоите пари са и техни. Не, трябва всеки да знае мястото си. Разбира се, давал съм много пари на жени, но само когато аз реша.“ – споделя Христо Сираков.

Познати на бизнесмена обаче разкриват, че той понякога прекалявал в стремежа си да превъзпита дадена жена, с която излиза. Имало случаи, в които даже я карал да плати сама сметката си. При положение че има завидни финансови възможности, това изглежда като недопустимо. Така обаче Христо Сираков искал да разбере дали жената е заради парите с него или има нещо друго.

„Да, факт е, че няма как да успееш в живота, без да спестяваш. Ицо обаче не разбира, че по начина, по който понякога се държи, изглежда като стиснат мъж, тъй като е известно колко печели. Говорила съм с доста жени, които са били с него, и те са споделяли, че точно това ги е отблъсквало много.“ – коментира позната на Сираков.

Поглеждайки назад, може би тази черта от характера на Христо е накарала Биляна Евгениева да излиза по заведения без тогавашния си годеник, понеже след като сама ще си плаща, явно той не й трябва. Именно така се стигна и до раздялата им, предизвикана от Благой Георгиев.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар