Зарко на Десислава е късметлия

Зарко на поп фолк дивата Десислава на Богоявление извади кръста от река Дунав. ММА боецът Светлозар Савов се бори мъжки с тринадесет мераклии да извадят християнския символ от ледените води на пълноводната ни река Дунав. Той бе най-пъргав и чевръст сред останалите мераклии, и успя първи да достигне до кръста. Гаджето на Десислава не за първи път скача и вади разпятието на днешния църковен празник- Богоявление.

[caption id="attachment_332878" align="aligncenter" width="300"]Зарко извади кръста от река Дунав на Богоявление Зарко извади кръста от река Дунав на Богоявление[/caption]

С този път бройката става внушителна. За пети пореден път Зарко се превръща в перманентен смел плувец, който първи достига до кръста и получава Божията благодат. Късметлията си пожела най-вече да е жив и здрав, и да има и през новата година големи спортни успехи. Попитан какво мисли за бъдещето на връзката си с поп фолк дивата Десислава той заяви, че отношенията на двамата са повече от прекрасни и много хармонични. Двамата с бившата съдийка на „Гласът на България” са отдавна, но до сватба все още не се е стигнало, пише Бгнес.

Момчето на Деси от първия й брак Майки обожава спортягата, а и той се отнася доста добре с детето на гаджето си. Наскоро самата блудна дъщеря на „Пайнер” сподели, че има намерение дори да се пресели в дома на любимия си в Русе, тъй като той не харесва и не иска да живее в столицата. Но до момента нещата между двамата влюбени гълъбчета не са още поели в тази насока, припомня Kluiki.bg.zarko2

Светлозар Савов-Зарко получи като награда сто лева, както и кърпа от градоначалника на крайдунавския град Пламен Стоилов. Митрополит Наум закичи на врата му златно кръстче.Зарко пожела здраве и успех на цялото си семейството и хората, които го обичат и го подкрепят в кариерата му.

Кръстът може да се извади само от силно упорит и вярващ човек”, заяви още младият ММА боец. Гаджето на Десислава не забрави да благодари на най-близките си за тяхната обич и подкрепа. Той разкри и прекрасната поличба, която си дали двамата с Десислава, преди да реши да се гмурне за пореден път в лов на християнския символ. Ако той хванел кръста, двамата решили в най-скоро време да се кажат заветното „да” и да си направят наследник. Е, желанието им може вече наистина да се сбъдне.