Борис Солтарийски прекара едни незабравими празници, изпълнени с много смях и любов!

Благородна завист може да налегне всеки човек, когато зърне колко много щастие цари в семейството на Борис Солтарийски. Само за месеци животът на певеца се преобърна, но за добро. Той се ожени за Аделина през август, а малко след това първородната му щерка Ема дойде на този свят.

Именно в тях двете Борис Солтарийски вижда изцяло своето щастие. Те успяха да укротят необуздания му ергенски живот и днес певецът живее в истинска семейна идилия. Тя се вижда съвсем ясно от снимките на семейството за списание Love style, забеляза Kliuki.bg. Фотографът Александър Михайлов е свършил чудесна работа, защото на снимките Ади и Борко просто сияят.

[caption id="attachment_332882" align="aligncenter" width="300" class=" "]Аделина, Борис и бебето Ема Аделина, Борис и бебето Ема[/caption]

Като повечето хубави и стойностни неща в живота, началото и на тази любов не бе лесно. Борис Солтарийски успя да отмъкне Аделина Димитрова от началника си Слави Трифонов, който в началото си бе паднал по нея по време на "Умна и красива".

[caption id="attachment_332883" align="aligncenter" width="300" class=" "]Борис Солтарийски гледа как любимата му украсява елхата Борис Солтарийски гледа как любимата му украсява елхата[/caption]

У Борис Солтарийски никога не е личала мания за показност или някакво величие, но очевидно такава има у Ади. За това говори самият факт, че красавицата е убедила съпругът си да заснемат семейната си идилия във фотосесия за списание.

[caption id="attachment_332884" align="aligncenter" width="300" class=" "]Двама влюбени танцуват на празниците Двама влюбени танцуват на празниците[/caption]

Не може да се каже, че Аделина не е щура като мъжа си. Двамата правеха всякакви купони заедно, но след появата на бебето нещата трябваше леко да се променят.

[caption id="attachment_332885" align="aligncenter" width="300" class=" "]Щастието просто е изписано по лицата на Борис Солтарийски и жена му Щастието просто е изписано по лицата на Борис Солтарийски и жена му[/caption]

Любовта между партньорите в младото семейство наистина е огромна. Доказателство за това е, че официално Аделина вече не е Димитрова, а Солтарийска. В наши дни младите жени все по-рядко правят този жест към своите съпрузи, но възлюбената на Борис Солтарийски очевидно го обича много силно. Дано да е вечно!