Глория и Симона имат новини: Едната има пръстен, другата смени гаджето

Глория и Симона имат новини: Едната има пръстен, другата смени гаджето
5 (100%) 4 votes

Глория и Симона никак не скучаят на любовния фронт – и двете се хвалят със „шестици от тотото”

Глория и Симона са доказателство, че и ранното майчинство не е грешка.

Двете сладурани имат такава разлика в годините, че не просто са като приятелки, ами имат и сходни вълнения, научи kliuki.bg. Загорова е като залепена за своя студент, но и мама има кой да я завива!
Примата така и не се престраши да покаже официален любим след Илия Загоров, но май времето на тайнствеността отминава.

След Жоро Илиев (за който още твърди, че е скъп приятел и нищо повече) и мистериозния сърбин, нова звезда се появи на хоризонта. Връзката на фолк-дивата била толкова сериозна, че очаквайте скоро на семейните снимки на Глория и Симона да присъства друг мъж, освен студента Симеон.

Избраникът на Примата и бил съвсем по прилика – и на възраст, и по финанси. Бил малко над 50-те години, което пасва идеално на нейните 42. „Издържал” се от верига хотели и на родното Черноморие и по зимните ни курорти. Не се боял от обвързване – имал един приключил с развод брак и пораснали деца, които назначил в семейната фирма, разказват от „Всеки ден”.

Били заедно отскоро, но чувствата им били изпитани. Симона още не познавала избраника на мама, но се убедила в щедростта му – господинът не просто радвал Глория със скъпи бижута, но и спонсорирал клиповете й в последно време.

Докато „мама” се радва като ученичка на новото гадже, щерка й се кани да влезе в света на възрастните като сгодена млада дама. Симонка публикува ново фото в социалната мрежа, на което демонстрира изваяни форми и…подозрителен пръстен на безименния пръст.
Ученичката едвам навърши пълнолетие и отдавна я женят по медиите. Двамата със Симеон обаче са толкова влюбени, че няма да изненадат никого, ако се обвържат млади-зелени.

ЮСимона Загорова показа годежен пръстен

Я, какво блести на пръста?!

Феновете със сигурност няма да се разочароват, ако видят от любимките си и друго, освен страхотни песни. Глория и Симона вече си имат страхотни гаджета, като нищо ще спретнат и някоя изненадваща сватба!


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар