Аня Пенчева не крие щастието си, че ще става баба!

Прекрасната акриса Аня Пенчева претърпя тежка контузия броени дни преди настъпването на новата година и изпрати старата на легло. Тя преживя инцидент по време на ски спускане и скъса връзките на коляното си, което наложи поставянето на шина на крака й и обездвижването й поне за месец.

Травмата на Аня Пенчева обаче не е нищо пред щастието, че скоро ще дундурка бебе на ръце. "Ще ставам баба за първи път", похвали се актрисата, която приема бъдещото внуче на половинката си Ивайло Караньотов като свое собствено, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_332910" align="alignright" width="300"]Аня Пенчева Аня Пенчева приема бъдещото бебче като свое истинско внуче[/caption]

Дъщерята на Ивайло Караньотов - Карина Караньотова, което е водеща по БНТ 2, е бременна и ще роди първото си дете след има-няма три месеца. Баща й и съпругата му Аня Пенчева са много развълнувани от предстоящото събитие, а самата Аня Пенчева го приема така, сякаш бебето е нейно родно внуче.

"Аня е невероятна жена. Разбира се, за нея най-важни са децата й Петя Дикова и по-малкият й брат, но с Ивайло Караньотов са заедно от толкова години и сякаш са духовни близнаци. Не сме виждали по-сплотено, топло и обичащо се семейство от тяхното. Няма как в такава ситуация единият да не приема децата на другия като свои собствени", коментират близки до Аня Пенчева и семейството й.

[caption id="attachment_332911" align="aligncenter" width="256"]Карина Карантьова ще направи Аня Пенчева и Ивайло баба и дядо за първи път Карина Карантьова ще направи Аня Пенчева и Ивайло баба и дядо за първи път[/caption]

Бъдещата майка Карина Караньотова пък смятала да кръсти сина си на своя татко Ивайло, но се колебаела още и между името Иван, тъй като така се казвал свекър й. Както и да се казва бъдещото бебче обаче, всички са категорични, че единственото, което е от значение е то да се роди живо и здраво.

"Не мога да повярвам, че ще ставам баба, но това е прекрасно. Нямам търпение да чуя как някакво сладко гласче се обръща към мен така, а това детенце ще ми бъде като истинско внуче. Пък и трябва да тренирам, защото и на любимото ми момиче Пипи вече й предстои тази радост", споделя самата Аня Пенчева.