Слави Трифонов бил стиснат шеф и нещо като втори баща, но не и любовник на бившата балерина

Слави Трифонов никога бил гадже с балерината – бегълка Мартина. Дългогодишният роман, белязан със скъпи пътувания, подаръци и дори годеж на Дългия с бившата прима на балета му се оказа огромна, тлъста лъжа, научи kliuki.bg.

След драматичните раздели с психоложката Маги и Алекс Раева, медиите обвързаха Слави Трифонов с балерината – реститутка Мартина. Папараци ги ловяха по чужбина и родни молове, жениха ги и ги разделяха заради изневери. Истината, макар и късно, все пак се разбра! Някой някъде е вихрил въображението си на техен гръб.

Източници на HotArena.net се кълнат, че двамата не само не са били никога заедно, но и че Мартина гледала на Дългия по-скоро като на баща. И то доста стиснат!

Балерината се потяла в шоуто за 500 лева стартова заплата, която с годините стигнала до два бона. С тези пари обаче тя е покривала сама сметките си в жилището, купено от тлъстата рента на семейството си. Слави Трифонов не платил нито една от пластиките й, както твърдеше жълтата преса. Щедрото бабче на Мартина, която я издържала по време на следването, много се засягала от подобни приказки. Женицата й осигурила не само студентски комфорт, но и гарантирала охолно бъдеще на внучката си.

Мартина напуснала екипа на Слави Трифонов, защото искала да...се пенсионира като балерина. Баба й осигурила капитал за спортен салон, а внучка й трупала опит в момента като управител.

Единственото вярно в писанията за Мартина било, че имала афера с Борис Солтарийски. Гласът на „Ку – Ку бенд” днес е примерен съпруг, но преди години обичал да си сръбва. Боцко така прекалявал, че Мартина се видяла в чудо и го напуснала.

Злите езици тогава я пратиха по бързата процедура в леглото на Слави Трифонов, но това се оказа просто една сполучлива интрига.