Вихра Петрова втрещи всички с нежно и романтично послание към Иван Христов навръх Ивановден?!

Ивановден е! Хиляди хора празнуват днес и получават пожелания да е честито името им и прекрасна годината. В това чисто са и много от публичните личности, познати напоследък като випове. Пожеланието към един от тях обаче разбуни духовете и това е продуцентът Иван Христов.

Сензацията дойде преди няколко часа, когато майката на дъщеря му Ава и негова бивша съпруга Вихра Петрова публикува в профила си послание към "своя любим Иван" и се впусна в нежни излияния, видя Kliuki.bg.

[caption id="attachment_332929" align="alignright" width="300"]Иван Христов Вихра Петрова с нежно послание към Иван за празника[/caption]

Вихра Петрова честити празника на всички, носещи това хубаво българско име, но особено наблегна на своя любим Иван. "Пожелавам ти да бъдеш здрав, все пак вече си и здравословен. И да постигнеш всички тези успехи, за които си говорим. Да обиколиш и целия свят, но ако може заедно с мен", пожела Вихра Петрова, а под думите си публикува своя снимка, на която изпраща въздушна целувка към някого.

Моментално всички, видели поста й, останаха потресени и разбира се, счетоха, че думите на Вихра са насочени към бившия й Иван Христов, с когото водещата затопли отношенията си през изминалите месеци.

Е, надеждата на тези, които искат Иван Христов и Вихра да се съберат отново обаче бе жестоко попарена само час по-късно, когато "отчаяната съпруга" също улови двузначието на посланието си и побърза да уточни, че в него не става дума за Иван Христов, а за друг Иван. На когото тя явно твърде много държи.

[caption id="attachment_332930" align="aligncenter" width="225"]Ето я първата снимка, с която Вихра изпраща целувка на Иван Ето я първата снимка, с която Вихра изпраща целувка на Иван[/caption]

Заедно с това Вихра Петрова смени и снимката под поста, но отново остана загадъчна. Новото фото показва нея в гръб, докато целува мъж, чието лице остава скрито. Вероятно този мъж, облечен в дънки и дънково яке, е въпросният любим Иван, но по всичко личи, че двамата са само близки приятели и нищо повече.

[caption id="attachment_332931" align="aligncenter" width="225"]Малко по-късно се появи и истинската целувка, но с другия Иван Малко по-късно се появи и истинската целувка, но с другия Иван[/caption]

"Горката, само на Ивановци случва. Но май само от един Иван спасение няма и това е Иван Христов. Вихра така и не успя да го прежали, много го обичаше и сме сигурни, че любовта й е още жива", шушукат познати на Вихра от светските среди на столицата.