Бомба: Вихра с романтично послание към Иван за имения ден! (думите й шокираха всички – виж ги тук + снимки)

1

Вихра Петрова втрещи всички с нежно и романтично послание към Иван Христов навръх Ивановден?!

Ивановден е! Хиляди хора празнуват днес и получават пожелания да е честито името им и прекрасна годината. В това чисто са и много от публичните личности, познати напоследък като випове. Пожеланието към един от тях обаче разбуни духовете и това е продуцентът Иван Христов.

Сензацията дойде преди няколко часа, когато майката на дъщеря му Ава и негова бивша съпруга Вихра Петрова публикува в профила си послание към „своя любим Иван“ и се впусна в нежни излияния, видя Kliuki.bg.

Иван Христов
Вихра Петрова с нежно послание към Иван за празника

Вихра Петрова честити празника на всички, носещи това хубаво българско име, но особено наблегна на своя любим Иван. „Пожелавам ти да бъдеш здрав, все пак вече си и здравословен. И да постигнеш всички тези успехи, за които си говорим. Да обиколиш и целия свят, но ако може заедно с мен“, пожела Вихра Петрова, а под думите си публикува своя снимка, на която изпраща въздушна целувка към някого.

Моментално всички, видели поста й, останаха потресени и разбира се, счетоха, че думите на Вихра са насочени към бившия й Иван Христов, с когото водещата затопли отношенията си през изминалите месеци.

Е, надеждата на тези, които искат Иван Христов и Вихра да се съберат отново обаче бе жестоко попарена само час по-късно, когато „отчаяната съпруга“ също улови двузначието на посланието си и побърза да уточни, че в него не става дума за Иван Христов, а за друг Иван. На когото тя явно твърде много държи.

Ето я първата снимка, с която Вихра изпраща целувка на Иван
Ето я първата снимка, с която Вихра изпраща целувка на Иван

Заедно с това Вихра Петрова смени и снимката под поста, но отново остана загадъчна. Новото фото показва нея в гръб, докато целува мъж, чието лице остава скрито. Вероятно този мъж, облечен в дънки и дънково яке, е въпросният любим Иван, но по всичко личи, че двамата са само близки приятели и нищо повече.

Малко по-късно се появи и истинската целувка, но с другия Иван
Малко по-късно се появи и истинската целувка, но с другия Иван

„Горката, само на Ивановци случва. Но май само от един Иван спасение няма и това е Иван Христов. Вихра така и не успя да го прежали, много го обичаше и сме сигурни, че любовта й е още жива“, шушукат познати на Вихра от светските среди на столицата.


1 коментар
  1. fif казва

    МНОго много е жалка , много много тази Вихра. Чудя се какво ли още ще измисли само и само да се говори за нея . няма друг като нея да се вре така нахално по медиите . Сигурно е платила на някой да се снима с нея и д а прави уж сензации.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.