Алисия и Ники Михайлов направиха щастливи семействата си!

Алисия и Ники Михайлов са заедно няколко години, но отдавна вече връзката им не е просто "гаджосване". Двамата са наистина сплотени и живеят като истинско семейство, а малкият Валери младши приема вратаря за свой татко повече и от родния си баща Валери Божинов.

След като устояха на множество удари, опити да ги разделят и какви ли не глупости, изписани по техен адрес, днес Алисия и Ники Михайлов зарадваха семействата си с дълго чакана и прекрасна новина. Любопитното е, че избраха да я съобщят точно от града на модата Милано, където заминаха на романтична ваканция след Нова година, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_332935" align="alignright" width="300"]Алисия и Ники Михайлов Алисия и Ники Михайлов работят за дете[/caption]

Явно двамата са се нуждаели от малко време само за себе си, през което взеха и това изключително важно решение в живота си. Не, Алисия и Ники Михайлов не са обявили сватбата си - като типични хора от съвремието, те не бързат да прибягват до подписи и брачни халки, за да гарантират любовта, която така или иначе имат.

Алисия и Ники Михайлов обаче решиха, че е дошло времето да имат свое общо дете. Което е истинска сензация за феновете им. Певицата съобщила новината първо на братята си, които я приели с нечувана радост, а после се престрашила да обяви и на родителите си.

Чудото в случая обаче е, че фамилията на Ники Михайлов, която преди време целенасочено избягваше Алисия, днес е щастливо да чуе, че двамата работят за рожба. Боби Михайлов дори се размекнал дотам, че пожелал на сина си първото му дете да бъде момиченце, за да се радва Алисия.

[caption id="attachment_332936" align="aligncenter" width="300"]Опитите на двойката стартираха в Италия. Дали скоро няма да ни зарадват с новината?! Опитите на двойката стартираха в Италия. Дали скоро няма да ни зарадват с новината?![/caption]

Колкото и сензационна да е, новината за решението на Алисия и Ники Михайлов да имат дете, е напълно нормална. При положение, че годините минават, а Алисия вече прехвърли 30-те си години, естествено е да планира второто си раждане в най-скоро време. Което навежда на мисълта, че първите опити на двойката са започнали тъкмо на тази почивка в Италия.

"Готов съм да бъда баща. Аз на практика и сега се чувствам такъв с малкия Валерко, затова смятам, че ще се справя отлично - дори и да е момиче. Ще я направя силна мадама", шегувал се Ники Михайлов. А кой знае, може пък Милано да се окаже съдбовен град за певицата и вратаря и след 2-3 месеца Алисия да започне да наедрява...