Сензация: Ники Михайлов и Алисия съобщиха най-очакваната вест! (шашнаха близките си от Милано – СНИМКИ)

Сензация: Ники Михайлов и Алисия съобщиха най-очакваната вест! (шашнаха близките си от Милано – СНИМКИ)
4.5 (90%) 8 votes

Алисия и Ники Михайлов направиха щастливи семействата си!

Алисия и Ники Михайлов са заедно няколко години, но отдавна вече връзката им не е просто „гаджосване“. Двамата са наистина сплотени и живеят като истинско семейство, а малкият Валери младши приема вратаря за свой татко повече и от родния си баща Валери Божинов.

След като устояха на множество удари, опити да ги разделят и какви ли не глупости, изписани по техен адрес, днес Алисия и Ники Михайлов зарадваха семействата си с дълго чакана и прекрасна новина. Любопитното е, че избраха да я съобщят точно от града на модата Милано, където заминаха на романтична ваканция след Нова година, научи Kliuki.bg.

Алисия и Ники Михайлов

Алисия и Ники Михайлов работят за дете

Явно двамата са се нуждаели от малко време само за себе си, през което взеха и това изключително важно решение в живота си. Не, Алисия и Ники Михайлов не са обявили сватбата си – като типични хора от съвремието, те не бързат да прибягват до подписи и брачни халки, за да гарантират любовта, която така или иначе имат.

Алисия и Ники Михайлов обаче решиха, че е дошло времето да имат свое общо дете. Което е истинска сензация за феновете им. Певицата съобщила новината първо на братята си, които я приели с нечувана радост, а после се престрашила да обяви и на родителите си.

Чудото в случая обаче е, че фамилията на Ники Михайлов, която преди време целенасочено избягваше Алисия, днес е щастливо да чуе, че двамата работят за рожба. Боби Михайлов дори се размекнал дотам, че пожелал на сина си първото му дете да бъде момиченце, за да се радва Алисия.

Опитите на двойката стартираха в Италия. Дали скоро няма да ни зарадват с новината?!

Опитите на двойката стартираха в Италия. Дали скоро няма да ни зарадват с новината?!

Колкото и сензационна да е, новината за решението на Алисия и Ники Михайлов да имат дете, е напълно нормална. При положение, че годините минават, а Алисия вече прехвърли 30-те си години, естествено е да планира второто си раждане в най-скоро време. Което навежда на мисълта, че първите опити на двойката са започнали тъкмо на тази почивка в Италия.

„Готов съм да бъда баща. Аз на практика и сега се чувствам такъв с малкия Валерко, затова смятам, че ще се справя отлично – дори и да е момиче. Ще я направя силна мадама“, шегувал се Ники Михайлов. А кой знае, може пък Милано да се окаже съдбовен град за певицата и вратаря и след 2-3 месеца Алисия да започне да наедрява…


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар