Невена Цонева и Венелин Венков са толкова луди и диви, колкото и влюбени!

Красивата Невена Цонева сама се отказа от победата в "Гласът на България", но каквато и да е била истинската причина да го направи, то това със сигурност не я натъжи. Напротив - днес тя отново сияе от щастие, а причината за това е само една и се нарича Венелин Венков.

Музикантът от "Шоуто на Слави" и очарователната певица са заедно още откакто Невена Цонева спечели заслужено първото място в "Мюзик Айдъл". И по всичко личи, че ще останат заедно още дълги години. Двамата са толкова луди и диви, колкото и влюбени, което личи по това как прекарват свободното си време.

[caption id="attachment_332944" align="alignright" width="285"]Невена Цонева Невена Цонева и Венелин Венков - първата им снимка от новата година[/caption]

Непоказвани кадри от живота на Невена Цонева и Венелин Венков предизвикаха усмивки у феновете им с това, че двойката наистина знае как да се забавлява, видя Kliuki.bg.

За разлика от повечето колежки на Невена Цонева, които се чудят в коя клиника по пластична хирургия да се напъхат и колко силикон точно къде да си поставят, естествено красивото и талантливо момиче няма тези ядове. Напротив - облечена почти винаги съвсем обикновено като малко момиченце, Невена Цонева предпочита да обикаля из природата, вместо да цупи джуки във вървежните столични нощни клубове.

Двамата с Венелин Венков използват всяко свободно време, за да избягат от хаоса и прахоляка на София и да отпрашат я към планината, я към морето, я към някоя по-далечна дестинация в чужбина. Впечатление прави и фактът, че в по-големия процент от случаите двамата пътуват сами, което дава да разберем, че са си напълно достатъчни и не се нуждаят от навалица около себе си, за да им е интересно.

[caption id="attachment_332946" align="aligncenter" width="300"]Опознай родината, за да я обикнеш - Невена и Венко винаги са на път Опознай родината, за да я обикнеш - Невена и Венко винаги са на път[/caption] [caption id="attachment_332947" align="aligncenter" width="300"]Сладури безподобни - любимата двойка на екипа на "Шоуто на Слави" Сладури безподобни - любимата двойка на екипа на "Шоуто на Слави"[/caption] [caption id="attachment_332948" align="aligncenter" width="300"]Двамата рядко търсят шумни компании, защото са си самодостатъчни Двамата рядко търсят шумни компании, защото са си самодостатъчни[/caption]

"Невена Цонева и Венелин Венков се запознаха покрай работата в "Мюзик Айдъл", а след това и по други проекти със Слави Трифонов. В началото бяха просто колеги, после се сприятелиха, а любовта дойде неусетно. Може би и затова връзката им е наистина стабилна - защото не се опира на прословутите пеперудки в стомаха, а на истинско доверие и обич. Те двамата толкова си приличат като характери и виждане за живота, че никой не може да си престави някой от тях с различен партньор", коментират с благородна завист хора от екипа на "Шоуто на Слави".

[caption id="attachment_332949" align="aligncenter" width="225"]Малко са кътчетата в България, които двойката да не е посетила Малко са кътчетата в България, които двойката да не е посетила[/caption] [caption id="attachment_332950" align="aligncenter" width="224"]И странно защо, но ето че може и без тъпите селфита с устни като кокоше дупе И странно защо, но ето че може и без тъпите селфита с устни като кокоше дупе[/caption]

А сега ви оставяме да се насладите на сладурските кадри на Невена Цонева и Венелин Венков, както направихме и ние.