Анелия за пореден път доказа, че за нея любовта не е просто външно привличане, а нещо много по-дълбоко и голямо!

От години Анелия се лута в любовта. Тя така и не може да осъществи грандиозната си мечта и да намери мъжа, с когото да бъде през целия остатък на живота си. Вместо мъж обаче, Ани намери жена. Да, може да не е идеалната любов, може даже да не е любов, а нещо много по-силно. Чувствата на Анелия към Андреа са толкова силни, че тя трудно може да ги запази само за себе си.

[caption id="attachment_332967" align="alignright" width="300" class=" "]Анелия обожава Андреа Анелия обожава Андреа[/caption]

"През живота си съм била влюбена само в Коко. Друг мъж не ме е възлнувал така. Откакто с Теди (Андреа) станахме близки обаче, смело твърдя, че към нея изпитвам много по-силни чувства, отколкото към Коко или другиго досега. Това ме прави щастлива, искам вечно да сме приятелки с нея." - споделя Анелия през свои роднини.

Приятелството между двете красавици не започна още от самото начало на запознанството им, припомня Kliuki.bg. Анелия стартира работа в "Пайнер" 4 години преди Андреа, а след това имаше поне още 4 г., в които двете не бяха чак толкова близки.

"Всичко стана много неочаквано. Бяхме на едно от турнетата на "Планета", когато Ани ме утеши. Бях доста неприятно изненадана, че роклята ми, с която трябваше да изляза на сцената, ми е малка. Тогава разбрах, че Анелия е най-добрият човек сред колежките ми." - казва Андреа за своята приятелка.

Чувствата на Анелия към Теодора Андреева понякога пораждат конфликт между двете. Така например, когато Андреа се сдобри с Николета Лозанова и отново започна да се вижда с нея, Анелия не го прие много добре.

"Ани си е такава. Иска всеки човек в живота й да я носи на ръце и винаги да бъде приоритет на всички. Понякога обаче няма как да се получи и тя страда." - разкриват запознати.