Аштън Къчър съкруши Деми Мур с жестока истина за брака им!

Голяма болка причини Аштън Къчър на своята бивша жена Деми Мур. Двамата тъкмо бяха започнали да се разбират по-добре след развода си, когато актьорът не се стърпял и "нокаутирал" бившата си с жестоко откровение. Той изрекъл онова, за което цял свят се съмняваше. Оказва се, че Аштън никога не е имал чувства към Деми, а се е възползвал от положението, за да стане по-популярен актьор, научи Kliuki.bg.

"Никога не съм те обичал, разбери го най-после! Агентът ми ми каза да те поканя на среща. Всичко започна като бизнес и приключи така. Съжалявам те." - казал Къчър на Мур по време на техен скандал.

[caption id="attachment_332979" align="alignright" width="300" class=" "]Аштън Къчър съкруши Деми Мур Аштън Къчър съкруши Деми Мур[/caption]

А кавгата избухнала, защото Уолдън от "Двама мъже и половина" разбрал какво е намислила бившата му съпруга. Напоследък Деми Мур често се навъртала около Аштън Къчър, новата му жена Мила Кунис и бебето им. 52-годишната актриса уж искала да помогне на младото семейство, а всъщност създавала неприятни интриги между Къчър и Кунис.

"Аштън разбра за намеренията й да го скара с Мила и остана бесен. Очевидно е, че Деми още не го е превъзмогнала, но да забрави за него, никога няма да си го върне." - разкрива един от приятелите на актьора.

Аштън Къчър се венча за много по-възрастната от него Деми Мур, когато беше само на 25 години. Тъй като актрисата вече имаше 3 деца от Брус Уилис, не е била склонна да роди ново, а Къчър си мечтаел за свое поколение. В крайна сметка двамата сложиха край на връзката си, но това се случи след цели 8 години, когато вече Аштън беше нашумял с един куп известни роли.

Думите на Аштън Къчър преди дни силно са наранили Деми Мур. Тя винаги е подозирала, че младият красавец може би е с нея заради пробив в кариерата, но след като го е чула лично, просто се е сринала. Слуховете говорят, че от тогава Деми не излизала от дома си и всеки ден плачела.