Мария била твърде лесна в очите на Гущеров и я изпитвал дълго време

Мария получила мечтания пръстен с диамант едва когато Гущеров се убедил, че е искрена в отношението си към него.

Певицата получи възможност да даде първото интервю за „Автограф” през 2015-та, защото настоящият месец се очаква да бъде най-вълнуващия в живота й. Освен посрещането на Новата година и рождения си ден, Мария най-после ще настигне „по точки” бившия си съпруг като стане официално милионерша.

Певицата разказа подробности за вълнуващото събитие, но водещата Галя не се стърпя й подхвърли: „Абе, той защо се забави толкова с това предложение?!”. Мария и любителят на чалгаджийки Християн са заедно едва от две години и половина, но певицата не се сдържа и изтърси унижаващ я отговор, чу kliuki.bg.

Миньончето чистосърдечно си каза, че твърде лесно и бързо му дала „всичко”. Макар да се кълнеше по интервюта, че от това по-сплотени и семейни няма как да станат, певицата призна, че постоянно му давала да разбере, че закъснял с предложението.

Хриси обаче направил така, че Мария да си получи изненадата и било толкова романтично, че нямало как да откаже. Певицата все пак сподели защото милионерският син не е поискал по-рано да я „озакони” като половинка.

[caption id="attachment_333011" align="aligncenter" width="300"]Християн тествал Мария Мечо е ларж, но не е тъп. Тествал Мария до откат - най-накрая й повярвал, че е влюбена в сините му очи[/caption]

Гущеров много трудно й се доверил. Явно разглезеният богаташ не е съвсем наивен. Хриси може да е безобразно щедър, но не и вчерашен. Мария сподели, че му било необходимо много време, а тя издържала всички проверки, на които я подложил.

Присмеха от медиите, унизителното чакане и „тестовете” трябва да са си стрували за певицата. Тя се кълне, че живее в сбъдната си детска мечта. Мария обаче самоуверено твърди, че си заслужила разкоша и романтиката, защото направила твърде много добрини в живота си.