Мария Шарапова призна сензационната новина, че е готова да роди дете от Гришо!

Медиите зад океана гръмнаха, след като Мария Шарапова призна сензационната новина, че се чувства готова да стане майка и да роди дете от Григор Димитров - Гришо. Руската тенисистка и легендарното момче на българския тенис за пореден път направиха феновете си щастливи и ги накараха да тръпнат в очакване на голямата новина.

Още повече, че според щатските медии, Гришо нямал нищо против да сбъдне мечтата на любимата си Маша. Припомняме, че още преди няколко седмици, Мария Шарапова споделя в интервю, че все по-често се замисля за близкото бъдеще и се чувства все по-готова да зареже кариерата си в името на това да бъде майка, съпруга и домакиня.

[caption id="attachment_333024" align="alignright" width="300"]Гришо Маша взриви медиите с новината, че е готова да роди дете на Гришо[/caption]

"Годините минават, времето лети страшно бързо. Чудя се как ще се отрази един дълъг сезон на тялото ми, но засега смятам да не се отказвам от нито един турнир. Защото знам, че след тази година може и да се ориентирам към друго в живота си. За всяка жена настъпва онзи момент, в който осмисля приоритетите си и осъзнава, че най-важният от тях е семейството и децата", разкри Мария Шарапова, която от няколко години се радва на стабилна и здрава връзка с Григор Димитров.

След като медиите в Америка пуснаха бомбата, че Гришо и Маша вече все по-често мислят за потомство, семейството на Гришо първоначално не могло да повярва на очите и ушите си.

"Родителите на Гришо ще приемат всяко решение на сина си. Те са страшно горди с него, както и цяла България, а Мария Шарапова е другата им гордост. Че кое семейство не би се радвало да има за снаха толкова красива, талантлива и успяла жена като Маша", коментират близки до родителите на Григор Димитров.

[caption id="attachment_333025" align="aligncenter" width="300"]Майката на Мария Шарапова първа научила, че щерка й вече иска истинско семейство Майката на Мария Шарапова първа научила, че щерка й вече иска истинско семейство[/caption]

Разбира се, не закъсняха и скептичните коментари по форумите, както и съветите на родни "мачовци", бързащи да предупредят Гришо, че да си вземеш рускиня вкъщи е все едно сам да си подпишеш смъртната присъда. Хубавото е, че нито Гришо, нито Маша се вълнуват от мнението на хейтърите, а продължават все напред и нагоре. А дали след няколко месеца ще съобщят сензационната новина, това само времето ще покаже.