На този Ивановден продуцентът Иван Христов получи най-големия и мечтан подарък!

Най-големия и мечтан подарък получи продуцентът Иван Христов вчера, навръх имения си ден. Няма да сгрешим също и ако го наречем чудо, тъй като само няколко месеца по-рано Иван Христов не смееше и да си представи подобно щастие. А именно, че вечерта на тържеството у дома си, ще празнува не само с любимата си Ирина Тенчева, но и с най-обичания човек на света - дъщеря си Ава.

Невероятно, но самата истина! Малката Ава получи специално разрешение от майка си Вихра Петрова да прекара една незабравима вечер на празника на своя татко. Луд от щастие, Иван Христов дори отреди почетното място на масата за Ава и не пропусна да се снима с нея като непрекъснато я гушкаше. Странно защо обаче Ирина Тенчева реши да изтрие колажа от четирите снимки, които същата нощ лично качи в профила си във Фейсбук, видя Kliuki.bg.

[caption id="attachment_333030" align="alignright" width="293"]Иван Христов Иван Христов отпразнува най-прекрасния си имен ден, защото беше с дъщеря си Ава[/caption]

Това обаче надали ще охлади щастието и ентусиазма на Иван Христов, който най-сетне получи това, за което бленуваше, а именно време с дъщеря си. Очевидно момиченцето е вече достатъчно пораснало, за да може Вихра Петрова да бъда спокойна, че никоя друга жена няма да успее да "размъти главата" му или да заеме нейното място като родител.

От своя страна пък, за да се покаже като изрядна домакиня пред Ава, Ирина Тенчева цял ден се е въртяла около печката. По вкусните ястия и десерти, с които бе отрупана масата за празника личеше, че господарката на къщата доста се е постарала. А и още преди време Иван Христов сам разкри, че е лош готвач и врътнята в кухнята е хоби на Ирина Тенчева.

Продължаваме обаче да се питаме, както и потребителите, които с очите си видяха колажа на Ирина Тенчева от тържеството - защо тя го изтри часове по-късно. Надяваме се причината да не се корени в присъствието на малката Ава до баща си, което е повод за гордост и щастие, а не за пазене на тайна.