Алекс Раева никога не е очаквала, че ще преживее този кошмар!

Жесток удар съсипа певицата и водеща на "Х Фактор" Алекс Раева, която намери опора и се разплака в прегръдките на любимия си - диджей Дончо. Гласовитата изпълнителка не е предполагала, че ще трябва да преживее подобно унижение и то от страна на човека, с когото имаше връзка и за когото работеше дълги години - а именно Слави Трифонов.

Както още вчера съобщиха столични медии, Алекс Раева получи неочаквана и тежка обида от Слави Трифонов. Шоуменът, който реши да събере всичките си бивши и настоящи колеги за огромен концерт в зала "Арена Армеец" през лятото, игнорирал покани Алекс Раева.

[caption id="attachment_333035" align="alignright" width="300"]Алекс Раева Алекс Раева получи тежка обида, която я нарани жестоко[/caption]

Слави Трифонов лично позвънил на бившите си вокалистки Деси Добрева и Нели Петкова, обадил се и на перкусионистката Лили Йончева, но Алекс Раева останала извън списъка с поканените на мега концерта, научи Kliuki.bg.

"Това преля чашата и срина Алекс. Няма уважаващ себе си и работата си музикант, който да не се засегне силно от подобна гавра. Та Алекс Раева беше лицето на Ку-ку бенд - много повече отколкото самия Борис Солтарийски или Цветелина Грахич. Колко песни и клипове направиха със Слави Трифонов и Ку-ку бенд, как няма да я поканят на сцената заедно с тях?!", коментират източници, близки до певицата и половинката й диджей Дончо.

Оказа се обаче, че Алекс Раева може да се облегне и на друго рамо - това на колежката си и приятелка Деси Добрева, която казала, че не иска да пее на концерта без дългогодишната си партньорка. Друг е въпросът дали самата Алекс Раева ще се съгласи да вземе участие в този концерт след като първоначално е била отхвърлена така грубо.

"Алекс е човек с огромно достойнство и чест, затова е доста съмнително, че ще приеме закъсняла покана. Тези ситуации от типа "след дъжд качулка" никога не са били по вкуса й, а и тя си е направила своята кариера. Не зависи вече от Слави Трифонов, макар че в случая ставаше въпрос за елементарно уважение, не за нещо друго", коментират източниците. А може би последрото решение на Алекс Раева ще зависи изцяло от това как Слави Трифонов ще съумее да изкупи вината си.