Смях: Виж как Андрей Арнаудов се подиграва с Иван Христов!

Смях: Виж как Андрей Арнаудов се подиграва с Иван Христов!
5 (100%) 5 votes

Андрей Арнаудов не разбира начина на живот на Иван Христов!

Очевидно стремежът към много пари и сериозна бизнес кариера все още свързва Андрей Арнаудов и Иван Христов. Въпреки че са най-добри приятели цял живот, двамата са безкрайно различни. Иван обожава семейния уют и през живота си е бил с едва няколко жени. Андрей обаче е точно обратното. Той цени свободата си и сменя често дамите в своя живот.

„Иван води живот на пенсионер. Прибира се, сяда пред телевизора, вечеря с жена си и си ляга. Що за живот е това?! Все пак още е младо момче, трябва му повече забавление. Никъде не излиза, изобщо не се весели този човек.“ – споделя подигравателно с усмивка на лице Андрей Арнаудов.

Андрей Арнаудов се гаври с Иван Христов

Андрей Арнаудов се гаври с Иван Христов

От своя страна пък Иван Христов не разбирал какво харесва приятелят му в този живот, който намирал за доста самотен. Бившият съпруг на Вихра Петрова недоумявал какво намира Андрей в Бориса Тютюнджиева, защото красавицата е с около 10 години по-млада и била от друго поколение, смята Иван.

Андрей Арнаудов има много похождения сред жените. Въпреки че няма перфектния външен вид, продуцентът на „Къртицата“ умее да покорява най-различни красавици, но жалкото е, че повечето от тях гледат най-вече в портфейла му, вместо в неговата душа.

„Андрю винаги е бил спонтанен. Преди да стане известен, влизахме в някой бар и той веднага се хвърляше на най-красивата жена там. Винаги е бил амбициозен за всичко.“ – споделя познат на Андрей и Иван.

Андрей Арнаудов многократно се е подигравал с най-добрия си приятел и свой колега. Понякога даже в ефир двамата си разменят някои обиди уж на шега, но всъщност и двамата ги мислят. Извън работата Андрей често казвал на Иван, че този начин на живот е за старец и му се присмивал на здравословното хранене и ранното лягане, научи Kliuki.bg.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар