Преслава е направо страхлива

Поп фолк дивата Преслава пропуснала доста шансове заради своята неувереност. Позата и мнението, че певицата си е навирила носа до небесата заради популярността си не отговарят на истината. Преслава не само че нямала самочувствие, ами и заради ниската си самооценка пропиляла много златни шансове. И продължава да ги пропуска. Една от най-вървежните певици на поп фолка се страхувала от неизвестното, непознатото, не била никак решителна и напориста. Гласовитката от Добрич била канена преди две години да пее току под прозорците на президента Владимир Путин.

Не само това, но тя била единствената българска изпълнителка, цанена на подобно международно участие. Нерешителността й изиграла лоша шега, пише в. „Уикенд”. От страх за неизвестност и това, какво я очаква вместо да се надуе от тази покана, тя категорично я отсвирила. След като разбрали за този неин отказ, феновете направо взривили социалната мрежа.

[caption id="attachment_333040" align="alignright" width="234"]Преслава изуми всички Преслава изуми всички[/caption]

Най-голям брой коментари били тези, в които категорично отказвали да приемат страхливата постъпка на любимката си. Това не може да го е направила тяхната любимка Преслава, били гневните им послания. Но пред истината и боговете мълчат! Това е факт и той хич не говорил в полза на Преси.

Миналата година Москва отново отправила покана към една от най-оборотните пайнерки. Този път тя приела, защото била поканена и Андреа. Преслава добила самочувствие, понеже с нея летяла и половинката на Кубрат Пулев. Двете участвали в новогодишната програма, организирана от арменската общност. Страховете за провал на изпълнителката на „Точка червена” не са от вчера. Тя винаги се е страхувала от провал и от това, че може да си загуби публиката. Но продължава ли да се държи така страхливо, наистина може да отчужди феновете си.

Примерите за това, че звездата на „Пайнер” не е самоуверена има много. Преди известно време тя искала да направи дуетно парче с Тони Стораро, но все се отказвала да му звъни заради страх от отказ. Накрая все пак набрала кураж и днес парчето е хит. Но Тони не само не й отказал, ами и непрекъснато й звънял и дори я подтиквал да побързат. Както се казва в дуетното парче с Тони Стораро „Повече не питай”, дано да я направи по-уверена в себе си, в противен случай Преслава наистина може да изтърве още много златни възможности.