Анелия е с изключително силен дух и тя го доказа многократно!

Минаха години от развода на Анелия, но болката още се помни. Певицата беше сломена след раздялата с Коко Динев, но това не й попречи да вземе живота си в ръце. Помним, че Ани беше далеч по-закръглена по време на брака си. Като по-млада фолк дивата имаше много по-пищно тяло, а сега е почти кожа и кости. Оказва се, че точно разводът е накарал Анелия да промени живота си, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_333046" align="alignright" width="300" class=" "]Анелия постигна чудото по един невероятен начин! Анелия постигна чудото по един невероятен начин![/caption]

"Съмнявах се в себе си. Казвах си, че щом сме се разделили, не съм хубава, не хващам окото и никой друг няма да ме пожелае. Тогава обаче имах прозрение, че от мен зависи как ще продължи животът ми. Престанах да се тъпча нощем и започнах да спортувам. За по-малко от 7 месеца вече бях нов човек, способен да покори нови върхове." - разкрива Анелия.

[caption id="attachment_333049" align="alignleft" width="300" class=" "]Преди Анелия беше по-пищна Преди Анелия беше по-пищна[/caption]

Интересното е, че певицата е направила точно обратното на това, което правят повечето съсипани от раздяла жени. Вместо да се утешава по цели нощи с лакомства пред телевизора, Ани решила друго. Всяка наранена и страдаща дама си мечтае за това, но трябва много силен дух, за да го постигнеш.

"Възхищавам се на Ани. След като аз се разведох, напълнях с цели 11 кг. Бях съсипана и емоционално, и физически. Докато Анелия успя да стане даже по-красива и прелестна. Истински поклон заслужава това момиче." - споделя една от приятелките на фолк дивата.

Изпълнителката на "Само мене нямаш" не таи лоши чувства към Коко Динев. Наскоро двамата дори честваха заедно рождения ден на общата си дъшеря Ивон. Анелия винаги е твърдяла, че единствено Коко е обичала истински, а останалите мъже в живота й не са значели нищо за нея.