Поп фолк дивата Джена си има ново гадже

Любимката на Пайнера Джена си е хванала нов любовник. Всъщност тръпката й е стара, просто нещата отново са се подновили. Новият стар приятел на знойната брюнетка е осеменителя на фолкаджийките Коко Динев. Тази клюка упорито обикаля чалга средите. Коко Динев отново си развява байрака и го раздава ерген. Нещата между него и Емилия не вървят и двамата временно са си дали почивка. Блондинката е пристигнала в София за да търси училище за сина си Иван, а половинката й е останал в родния си Сандански.

Там футболният бос се занимавал с отдаване под наем на недвижима собственост. Според слуховете финансовото състояние на ресторантьора е в застой. Култовата му кръчма в столицата „Кошарите” не върви, пише в. "Всеки ден".

Още през октомври казино „Феникс”, разположено на границата с Гърция при КПП Кулата премина в ръцете на австрийски богаташи заради огромни борчове. Именно финансовия колапс станала причина за непрекъснатите скандали между Коко и Емилия.

Доказателство за разрива им е, че Коко празнува рождения ден на щерка си Ивон в кръчмата си, заедно с майка й Анелия. На събитието не била поканена нито Емилия, нито сина й Иван. А и снимките на тримата като щастливо и задружно семейство допълнително взривила и без това ревнивата Емилия.

[caption id="attachment_333047" align="alignright" width="300"]Емилия се умори от изневерите на Коко Емилия се умори от изневерите на Коко[/caption]

Коко обаче не ги губи времето. Шавливецът бил забелязан да излиза от хотел в Сандански рано сутрин с Джена и двамата да се целуват нежно за довиждане, твърдят очевидци, близки до чалга средите, разбра и Kluiki.bg.

Любимката на пайнера имала стара тръпка с хазартния богаташ. Джена и Коко били гаджета през 2012 година. Но от телефонна разпечатка Емилия разбрала, че благоверния й изневерява с Джена и бързо парирала връзката им. Тя му заявила, че ще ме вземе сина и богатството му и той се кротнал временно. Сега обаче заради изострените си отношения с половинката си, богаташа потърсил старата си любов Джена и тръпката отново се възпламенила между тях. Според упоритата мълва чалга фурията Джена е новата тръпка на богаташа от известно време.

Тя видимо е подобрила материалното си състояние, а и вече не говори за евентуален годеж и брак с презокеанското си гадже, жиголото Джино. Тя свали годежния пръстен и вече не говори за сватба в Америка, особено след като й отказаха виза. Емилия била съсипана от поредната изневяра на палавия Коко. Тя не била на себе си от мъка, твърдят близки до поп фолк дивата.