Дженифър Лав Хюит: Радостта е толкова голяма, че думи нямам

Дженифър Лав Хюит: Радостта е толкова голяма, че думи нямам
5 (100%) 5 votes

Дженифър Лав Хюит изживява най-щастливите мигове в живота си!

Огромна радост споходи Дженифър Лав Хюит през последните 2 години. Тя се омъжи за Брайън Халисей и вече чака второ дете от него, както писа „Блясък“. По-важното обаче е, че Джени се чувства напълно удовлетворена от живота си. Дълго време тя беше във вихъра на купона, но най-накрая осъзна, че има по-важни неща, забеляза Kliuki.bg.

„Сякаш не исках да остарявам, да бъда възрастна. Прескачах от забавление на забавление, но винаги идва момент, в който си казваш, че животът трябва да бъде нещо много повече от забавление. Тогава срещнах истинската любов, онази от приказките. Първата ни рожба така ни развълнува, че и двамата плакахме от радост доста време. След вестта за новото ми бебе обаче, думите вече просто не стигат, чувството не може да бъде описано.“ – споделя Дженифър Лав Хюит.

Дженифър Лав Хюит е толкова красива, а вече и много щастлива

Дженифър Лав Хюит е толкова красива, а вече и много щастлива

Звездата от „Шепот от отвъдното“ има намерение да възпита децата си в традициите, които нейното семейство й е посветило. Актрисата дори смята вече по-рядко да поема ангажименти в киното, за да може да си гледа децата.

„Мъжът ми печели доста добре. Аз също изкарвам много, когато имам роли, но по-важно за мен е да направя семейството ми щастливо, а това ще стане само ако съм повече време с него. Помня, че родителите ми работеха изключително много и затова не се виждахме често. Не искам да става така и с моите мили деца.“ – разкрива още красивата актриса и певица.

Дженифър Лав Хюит не е чак толкова остаряла, за колкото се има, тъй като навършените й години са само 35. Тя обаче е познато лице на киноманите от доста години насам. Още с появата си в „Знам какво направи миналото лято“, Джени предизвика фурор с красотата си. Кариерата й обаче потръгна най-много след стартирането на „Шепот от отвъдното“, където вече изглеждаше като зряла жена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар