Преслава рони горчиви сълзи, а Лозанова доволно потрива ръце от сигурния рейтинг

Преслава се съгласи да разкрие лични неща за предаването на Николета, но интервюто се превърна в повод за горчиви сълзи.

Азис уж беше кръвно обиден на Лозанова и премина показно в лагера на Алисия, но припка при всеки повод, за да вземе участие в нейните „Папараци”. За да си спомни славното време на водещ, Костинбродският славей чинно сяда на диванчето и е готов да разстрои дори колежки, за да получи похвала.

Жертва на директността му стана и всеобщата му любимка Преслава. Певицата се разплака по време на интервюто, засегната най-вероятно на някоя лична тема, видя kliuki.bg.

Феновете за виждали любимката си и друг път разстроена, но поводите са били по-скоро приятни. При първата й награда Певица на годината, Преслава се разплака като я посвети на майка си. Виждали сме я умилени от първата й сценична изява като дете. Никога обаче не се е разстройвала, докато отговаря на въпроси.

[caption id="attachment_333065" align="aligncenter" width="300"]Азис разплака Преслава Когато гоним рейтинг, няма колеги![/caption]

За да осигури максимален рейтинг на официалната си врагиня, Азис не се е колебал да засегне колежката по болното място – я общия им приятел Петко Димитров, я скорошната раздяла с Бирмата. preslava-9

[caption id="attachment_333064" align="aligncenter" width="300"]Преслава плаче в първия брой на "Папараци" за годината. Това, ако не е удар?! Преслава плаче в първия брой на "Папараци" за годината. Това, ако не е удар?![/caption]

Преслава ужким добре понасяше поредната разлъка с Жоро Станоев, с когото имаха прекалено страстна връзка. Само преди дни се върна от обща почивка с майка му Лидия, с която са повече от близки.

Тайнственото любовно минало на Преслава обаче изглежда крие драматични тайни. Разбито сърце или несбъднати надежди делят певицата от заветния щастлив край на нейната приказка. Тя отново се зарече да обърне внимание на кариерата си, вместо да лепи за пореден път счупените парчета на връзката си.

Виж как Азис разплака Преслава, за да има рейтинг Николета във ВИДЕОТО ТУК!