Анелия и Емилия купонясват заедно с Коко Динев (ВИДЕО от семейното парти)

Анелия и Емилия купонясват заедно с Коко Динев (ВИДЕО от семейното парти)
5 (100%) 1 vote

Анелия и Емилия се изтърпяха в името на децата и бедния им дядо, на когото предстои операция

Анелия и Емилия удариха дъното на лицемерието в опит да се държат цивилизовано.

Миналият Ивановден ще остане паметен в историята на „Кошарите”, научи kliuki.bg. Култовото заведение е видяло какво ли не – мутри, любовници, проследила е славното ергенство на Коко Динев и невероятни купони, но последното празненство бие по атрактивност всички до сега.

Старите врагини Анелия и Емилия се забавляваха заедно на празника на децата си и техния дядо Иван. Докато малкият Иванчо препускаше из кръчмата с останалите малчугани, а каката Ивон поздравяваше гостите, майките им се държаха като кралиците на купона.

Анелия се подрусва на парчетата на Емилия, новата половинка на Коко е адреналинка на заварената си дъщеря, а заведението се пръска по шевовете. Поканени са близкия на Диневи – Константин и роднини, дуетната половинка на Емилия – израелеца Ави и Анелия върви с антураж. Най-почитан е дядо Иван, а за масрафа плаща щедрия му син.

Анелия и Емилия мине – не мине си „разменят” шапките с някоя провокация. Последната беше само преди седмица на рождения ден на Ивон. Гордата майка не се стърпя и показа на целия сват снимка, на която позират с татко й като едно здраво семейсто, а мащехата и малкото братче не се виждат никъде.

Емилия пее на Анелия

Голям майтап! Емилия пее „Да бях от гадните“, Анелия танцува

Отново се зашушука, че Емилия се е разделила с бащата на детето си, че са си вдигали скандали и какво ли още не. Дядо Иван обаче потуши пожара. Бащата на Коко Динев обичайно прави царски празненства, но сега се е постарал дори повече. Броени дни след Ивановден му предстои операция, от която много го е страх. Затова семейството му прави всичко, за да го зарадва и да не го тревожи.

Иврон обра точките сред толкова професионални певци, Емилия я аплодира на първа линия

Иврон обра точките сред толкова професионални певци, Емилия я аплодира на първа линия

От уважение към него снахите му заровиха томахавките, а децата им изкараха чудесен общ празник. Анелия и Емилия преглътнаха взаимната си антипатия и дори се позабавляваха под един покрив, макар и на раздалечени маси.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Анелия и Емилия купонясват заедно с Коко Динев (ВИДЕО от семейното парти)”

  1. Elinor Takova

    ян. 09. 2015

    Ами супер. …аз не бих могла. ..въпрос на его!

  2. Кристина

    юли 19. 2016

    Какво е това лицимерие.

Добавете коментар