Петко Димитров направи изненадващо признание за майката на сина си Мария Игнатова!

Бизнесменът Петко Димитров, който е мечта за не една златотърсачка, вече откри своя пристан в лицето на съпругата си Яна Акимова (по настоящем Яна Димитрова). Двамата са по-влюбени от всякога и отдадени на грижите за малкия си син Доменик. Голяма слабост на Петко Димитров обаче е и първородният му син Виктор, с когото го дари чаровната Мария Игнатова.

Двамата са разделени от години, а Мария Игнатова създаде семейство с колегата си Димитър Рачков. Въпреки това обаче се оказа, че русокосата красавица продължава да изненадва бившия си Петко Димитров и то по начин, който той изглежда изобщо не е очаквал. А именно - тя да стане истинска приятелка с Яна Димитрова и да й поверява дори грижите за сина си Виктор.

[caption id="attachment_333078" align="alignright" width="300"]Петко Димитров Петко Димитров е случил на майка на сина си, както самият той признава за Мария Игнатова[/caption]

"Наистина не съм очаквал това от Мария. И не, защото не вярвам в нея, а защото малко жени биха постъпили толкова благородно и непринудено. Щастлив съм, че напоследък Мария все повече се сприятелява с Яна и все по-често изпраща Виктор да спи при нас в апартамента. Понякога ги гледам двете, докато седят заедно и пият кафе. Ако щете вярвайте, но така се разбират, че човек не може да им затвори устата", разказва с радост Петко Димитров за бившата си половинка, научи Kliuki.bg.

Той разкрива още пред свои близки приятели, че Мария Игнатова по всякакъв начин опитва да направи колкото е възможно по-силна връзката между Виктор и Доменик, без значение, че двамата са от различни майки.

"Радвам се не само на Мария Игнатова - нея сам си я избрах навремето и явно изборът ми е бил правилен. Радвам се и на Димитър Рачков, който е един истински мъж, стои винаги над дребните неща и оказва бащинска подкрепа на Виктор, когато аз не съм до него. Четиримата сме страшно близки, това е истината", доволен е Петко Димитров, който по незнайни причини не успя да запази такива добри отношения с бившата си любима Ели Гигова.

Докато с Ели Гигова почти не се засичат в ежедневието, то семейството му редовно си организира задушевни вечери с това на Мария Игнатова и Димитър Рачков. Дано тази идилия между двете фамилии продължи и занапред.