Джена сипе жлъч във Фейсбук (Любовна интрига я съсипа)

Джена сипе жлъч във Фейсбук (Любовна интрига я съсипа)
5 (100%) 4 votes

Джена винаги е била благодарна за колегиалното отношение на Емилия към нея

Джена се съсипа след като за пореден път я изкараха крадла на чужди мъже.

Певицата години наред й се налага да се оправдава след като се раздели с първата си любов Наско. Всеки път зложелатели я свързваха с чужди мъже като най-упоритата клюка я изкарваше изкусителката на Тони Стораро, помни kliuki.bg.

Певецът никога не е твърдял, че е ангел, но по някаква причина Джена беше нарочена за лошата, която го краде от жена му и двете му деца. След това я изкараха нагла златотърсачка, която изсмукала хиляди левове от неизвестен политик, на когото завъртяла главата. Едва когато замина за Щатите страстите се успокоиха.

Джена срещна сина на български емигранти – Джино. Двамата се влюбиха от пръв поглед и бързо решиха, че са един за друг. Единственият дребен проблем по между им беше факта, че е женен. По-късно се разбра, че това е брак по сметка и пресата даде благословията си на амбициозната певица.

Джена обаче не се радва дълго на щастието си. Годежният пръстен свети на ръката й, но в един момент изчезна. Разбра се, че лудата й любов вече е изстинала и сватба няма да има. За капак намериха нов обвързан мъж, с който да я забъркат в афера.

Новият „скалп” на пояса на Джена се оказа „дежурния заподозрян” Коко Динев. Колекционерът на чалгаджийки се кълнеше, че е закачил обувките си на пирона, но това не попречи на интригантите около него.

Футболният бос се примири с грозните клюки, но Джена все още е много млада. Певицата изкрещя възмущението си във Фейсбук:
djena fb
На нея никак не й е приятно да й измислят афери, но има и още един страх. С Емилия я свързавт прекрасни колегиални отношения. Официалната половинка на Коко Динев винаги е ценила труда й, а Джена не е свикнала да получава подобни жестове от конкуренцията.

Емилия, без да иска помогна отново на колежката си. Тя и половинката й бяха в центъра на шумно семейно парти, което оневинява Джена като изкусителка:

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Джена сипе жлъч във Фейсбук (Любовна интрига я съсипа)”

  1. хаха

    ян. 09. 2015

    а когато ходеха в Солун, заедно с Динев ни рива, сега ревеш

Добавете коментар