Матей Казйски най-после се реши да стане съпруг, с което зарадва всички свои роднини!

В истинска истерия са изпаднали близките на Матей Казийски, когато волейболистът им е съобщил, че възнамерява да се ожени за Елизабета Фаруджо. Бившият ни национал и италианката са заедно от вече 3 години и връзката им е изключително сериозна. Затова Матей най-после е осъзнал, че не бива да отлага повече брака им. Той вече е купил годежен пръстен и организира всичко около романтичното предложение, научи ексклузивно Kliuki.bg.

През последните две години и половина Матей Казийски рядко се появяваше пред българската общественост, заради скандала с БФВ и отказа му да изграе за нашия представителен тим. Затова любовните му отношения с Фаруджо останаха почти загадка дълго време. Българските медии разбраха за любовта им едва през последното лято, когато Казийски се появи с нея на сватбата на Георги Братоев.

[caption id="attachment_333097" align="alignright" width="300" class=" "]Елизабета Фаруджо прави Матей Казийски най-щастливия мъж Елизабета Фаруджо прави Матей Казийски най-щастливия мъж[/caption]

Елизабета Фаруджо е считана за една от най-красивите дами на Апенините. Тя е участвала в конкурса "Мис Италия", където е оставила страхотни впечатления, въпреки че не го е спечелила. Хубавицата обаче има в актива си титлата "Мис Тренто", което е голямо постижение. Преди години Ели също се е занимавала с волейбол, но не професионално. Любовта към този спорт е едно от нещата, които Матей най-много харесва у нея.

"Когато по телевизията върви волейболен мач, тя гледа заедно с мен, при това с голям интерес. Аз съм й казвал много пъти, че не е като останалите жени. Точно това много ми допада, обичам я безумно." - споделя Казийски за своята любима.

Матей е най-голямата ни волейболна звезда през настоящия век. Той има множество отличия зад граница, но в живота на всеки мъж идва един момент, в който професионалните успехи вече не са ти достатъчни. Тази година Казийски ще навърши 29 години и вече се чувства напълно готов за собствено семейство. Можем да му пожелаем успех!