Истината излезе наяве - Лора Крумова е целенасочено отстранена от Би Ти Ви!

Мръсен удар извади от равновесие журналистката Лора Крумова, която след майчинството реши да се върне отново на работа в телевизията. От днес обаче няма да я гледаме на бившето й място в Би Ти Ви, а в Нова телевизия, където Лора Крумова стартира със свое ново предаване, в екип с колежката си и приятелка Галя Щърбева.

Оказа се, че Лора Крумова не е сменила работодателя си по свое собствено желание, а защото е била буквално изгонена от Би Ти Ви. А човекът, свършил цялата мръсна работа, е самият Венелин Петков. Омразният на всички бивш новинар, който успя да издрапа по стълбицата на кариерното си развитие в медията, направил пътека до ръководството на телевизията, докато не получил своето. А именно да разкара Лора Крумова от пътя си, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_333101" align="alignright" width="300"]Лора Крумова Лора Крумова подло предадена от Венелин Петков и то докато беше в майчинство[/caption]

В края на януари Лора Крумова трябваше да стартира свое предаване в съботния следобед по Би Ти Ви, но плановете й бяха посечени съвсем ненадейно, а шефовете я отрязаха без адекватно обяснение.

"Всички в телевизията знаят, че Венелин Петков ненавижда всичките си колеги, които не са били откърмени в Би Ти Ви. Този човек се превърна в чудовище, откакто му порасна работата и се държи така, сякаш тази медия му е бащиния. Той проведе няколко секретни разговора с изпълнителния директор Павел Станчев, но всъщност всички бяхме наясно за какво иде реч - да направи мръсно на Лора Крумова", разкриват журналисти от нюзрума на телевизията.

Те припомнят, че това не е първата подобна долна постъпка на Венелин Петков, с чиято помощ от Би Ти Ви изхвърчали и Митко Цонев с Цветанка Ризова. Макар че предаването им се радваше на завиден рейтинг, Венелин Петков не криел омразата си към тях и ги считал едва ли не за пришълци.

Предателството и мръсните номера на Венелин Петков обача си казват думата и напоследък рейтингът на телевизията главоломно спада, за разлика от покачващия се интерес към конкурента Нова телевизия. А ако ръководството не вземе мерки и не го спре навреме, този човек скоро ще затрие Би Ти Ви, коментират колегите на Петков.