Шок! Иван Ласкин към Алекс: Ще ти цепна тиквата! (още от „нежните“ обръщения към жена му + причината)

Шок! Иван Ласкин към Алекс: Ще ти цепна тиквата! (още от „нежните“ обръщения към жена му + причината)
4.4 (88.57%) 7 votes

Иван Ласкин втрещи познатите си с „ласкави“ обръщения към Алекс Сърчаджиева!

„Ще ти цепна тиквата!“ – това „мило, нежно и романтично“ обръщение е на актьора Иван Ласкин. То обаче не бе посветено на някой от колегите му в театъра, на цапнати в устата авери като Андрей Слабаков или Фънки и дори не на „обичната“ му Николета Лозанова. Думите на Иван Ласкин са адресирани до собствената му жена – чаровната Алекс Сърчаджиева.

Повод за тази и още няколко реплики, които направиха сеира на многобройните приятели на Иван Ласкин във Фейсбук, бе семейно заяждане между него и щерката на Пепа Николова. Провокатор бе самата Алекс Сърчаджиева, имала неблагоразумието да напише съобщение на половинката си във Фейсбук от… съседната стая.

Иван Ласкин

Иван Ласкин отново застреля всички с типичните си „ласкави“ обръщения към жена си

„Абе, жена ми ми пише във Фейсбук от другата стая! Ааа, е сега ще се наказваме“, съобщи почти тържествено Иван Ласкин, докато Алекс Сърчаджиева продължи да го дразни с възклицания от сорта „Ехоооооо“ и „Юхууууу“ на стената му, видя Kliuki.bg.

Определено Иван Ласкин и Алекс Сърчаджиева знаят как да си направят майтапа в социалната мрежа така, че да предизвикат интерес у виртуалните си приятели. Някои от които приеха на сериозно заплахата на Иван Ласкин за „сцепената тиква“ и дори съжалиха „бедната“ Алекс Сърчаджиева.

В така откровения „битов скандал“ се намеси и самият Евгени Минчев, който обаче скоро си прибра парцалките и дори изтри остроумните си (но само според него) коментари. Тъй като осъзна, че никой не му обръща внимание.

За да успокоим феновете на Иван Ласкин и Алекс Сърчаджиева, ще припомним, че в семейството им няма и следа от скандали и раздор. Двамата са заедно, живеят си повече от сговорно, а всички бръщолевения на Иван Ласкин от сорта на „тъпа“, „маймуна“ и прочие, с които щедро описва Алекс Сърчаджиева, са просто проява на обич. Такъв си е Ласкин – трудно ще го видим в лигавата светлина на първостепенен герой от латино сериал.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар