Борис Солтарийски си върна старите навици

Вокалистът на „Ку-ку бенд” Борис Солтарийски си показа рогата. Въпреки че има красива съпруга и тримесечна дъщеричка, Борето много скоро си върна старите навици. Той пак го е ударил през просото, шушукат зад гърба му близки до семейството. Музикантът, който на 1-ви октомври стана горд татко на малката Ема не е баща за пример. Палавникът отново и то доста бързо си показа вредните привички - на гуляйджия и купонджия, пише в. „Всеки ден”.

Снощи в кръчмата на Коцето в Студентския град „Плаза” той се раздаваше като за последно. На сцената Алисия извиваше глас за меломаните и нейните фенове, а Борето обръщаше чаша след чаша в яка мъжка компания. Той не се мръдна от масата до ранните зори на следващия ден, като флиртуваше и накрая пиян до козирката, едвам уцели вратата, корят го очевидци от заведението, разбра и Kluiki.bg.

[caption id="attachment_333110" align="aligncenter" width="224"]Борис Солтарийски, Аделина и малката Ема Борис Солтарийски, Аделина и малката Ема[/caption]

Той, красивата му съпруга Аделина и три месечната Ема бяха щракнати за корицата на списание Lifestyle, точно за семейния празник Коледа. Тримата грееха от щастие и радост, и потребителите на социалната мрежа се кефиха, като не спираха да ги хвалят колко са великолепни как са създадени един за друг.

Явно орисията им да бъдат заедно нещо се е пропукала и то много скоро, след като хубавата манекенка се съгласи да стане негова официална половинка. Че Борис Солтарийски не е от най-примерните мъже го знае „всяко малко дете”, както се казва в една скоропоговорка. Но съпругата му Аделина Димитрова, по мъж Солтарийска го научи по трудния начин. Много скоро сред като тя роди първото им дете Борето си показа истинската същност.

[caption id="attachment_333111" align="aligncenter" width="200"]Борис Солтарийски обича купоните до зори Борис Солтарийски обича купоните до зори[/caption]

Малко след като 24-годишната хубавица се класира на второ място на едно от изданията на Слави „Умна и красива”, тя получи работа в шоуто на Дългия. Заради това тръгнаха зловонните слухове, че е станала любовница на гологлавия шоумен. Слухът пропадна, след като се разбра, че тя е станала гадже на вокалиста му Борис Солтарийски.Истината лъсна на почивка в Лондон, където Борето романтично й подари годежен пръстен и я помоли да му стане съпруга.

А приятелите им с изненада видяха, че тя е бременна. Нещата тръгнаха добре, август те вече бяха семейство и няколко месеца по-късно се роди малката им принцеса. Но явно приказката свърши дотук. Аделина много скоро разбра, че „вълка козината си мени, но не и нрава” и ще трябва да се примирява. Както и сама да сменя памперси, докато мъжа на живота й не спира да се забавлява.