Дженифър Анистън разби на пух и прах илюзиите на Брад Пит, че е любовта на живота й!

Истинска гавра си направи Дженифър Анистън с бившия си Брад Пит. В интервю за американски таблоид Джен заяви, че единственият мъж, когото някога е обичала, е Даниел Макдонълд, пише "Блясък". С него се е срещала около 4 години, които са били най-щастливите в целия й живот. В последствие обаче актьорът изоставя хубавицата и тя се отдава на любов с Брад Пит.

"Единствено Дани съм обичала от всички мъже в живота си. Той ме правеше всеки ден щастлива. Имахме невероятни моменти заедно. Изненадах се, когато всичко свърши, беше неочаквано за мен, но аз запазих прекрасните спомени." - споделя Дженифър Анистън.

[caption id="attachment_333115" align="alignright" width="300" class=" "]Дженифър Анистън се изгаври с Брад Пит Дженифър Анистън се изгаври с Брад Пит[/caption]

Звездата от "Приятели" обаче отива даже още по-далеч в изказването си, което буквално унижава Брад Пит. Оказва се, че единствено Макдонълд е можел да ощастливи красавицата във физически план. Всички следващи мъже са били просто заместители, които не са допаднали на известната по цял свят като Рейчъл Грийн.

"Никой друг не ми е давал такива наслади. Опитах с много мъже след това, даже се омъжих (намеквайки за Брад Пит), но повече не изпитах онова удоволствие, което кара жената да лети в облаците." - разкрива още Дженифър.

Думите на красивата актриса силно са наранили самия Брад Пит, особено това за леглото, установи проучване на Kliuki.bg. Актьорът е прочел интервюто заедно с настоящата си жена Анджелина Джоли, което го е накарало да потъне в земята от срам. Първите няколко минути дори е приличал на дрогиран. Изумлението било толкова голямо, защото по време на брака им Анистън твърдяла, че е най-добрият, с когото тя някога е била. Сега обаче се оказва, че това са били просто лъжи.

Даниел Макдонълд вече не е сред живите. Тумор на мозъка го отнема от този свят преди близо 8 години, но спомена на Дженифър Анистън за него никой не може да го отнеме.