Циганин бил първият мъж на Симона Загорова

Циганин бил първият мъж на Симона Загорова
5 (100%) 8 votes

Симона Загорова е направила странен първи избор!

Интересно разкритие за щерката на Глория излезе наяве. Оказва се, че Симона Загорова вече е била истинска жена при запознанството си с настоящата си половинка Симеон Данев. Тази „услуга“ й е направил не кой да е, а човек от гилдията на майка й. Става въпрос за певеца от цигански произход Илиян, пише в. „Уикенд“.

Случката се разиграла преди 2 години, когато двамата се видели на купон на „Пайнер“. Въпреки че тогава Симона Загорова била едва 16-годишна, а Илиян – на 30 г., между двамата избухнала страст от пръв поглед. Мони била много тъжна, че момчетата не й обръщат внимание, докато ромският певец се бил скарал с половинката си. Така двамата посрещнали утрото един до друг в хотелска стая.

Тъмна истина от живота на Симона Загорова излезе наяве

Тъмна истина от живота на Симона Загорова излезе наяве

След тази мимолетна авантюра Симона Загорова се променила доста, разкриват познатите й. Придобила повече самочувствие, което й помогнало да отслабне, а не след дълго в живота й се появил и Симеон, в когото днес е лудо влюбена, припомня Kliuki.bg.

Първият мъж в живота на Симона Загорова

Първият мъж в живота на Симона Загорова

Историята с Илиян била известна на Глория, която първоначално дори поискала да съди колегата си, но щерка й я убедила да не го прави. Всъщност изпълнителката на „Крепост“ по принцип позволявала доста разкрепостено поведение на Симона Загорова.

„Тя изобщо не следи къде и с кого излиза дъщеря й. Понякога просто й се обажда, че няма да спи вкъщи. Малко трябва да я стегне, но едва ли ще стане, особено след като Мони вече е пълнолетна.“ – споделя познат на семейството.

Между Илиян и Симона Загорова продължение не последвало. Двамата повече даже не се чули по телефона, а на партита избягвали личен контакт. Не се знае дали Симеон Данев е наясно кой е първият мъж в живота на гаджето му, но едва ли би му било приятно това да е циганин.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Циганин бил първият мъж на Симона Загорова”

 1. Vesito Ivanova

  ян. 10. 2015

  Боже господи

 2. 0000000000000

  ян. 11. 2015

  При такава майка бръмчалка какво да очакваш от дъщеря и

 3. moncho

  февр. 17. 2015

  Правите му реклама на тоя гнусен,сополив мангал!!!

Добавете коментар