Петко Димитров изживява изключително труден период в своя живот!

Жестоки времена настанаха за Петко Димитров. Яна Акимова е на път да го напусне, защото семейството тъне в дългове и стандартът му на живот започва все повече да пада. Бизнесменът закри едно от заведенията, на което беше собственик 4 години. "Бар Флайт" вече е история заради дълг на Петко от 3 млн. лв., пише вестник "Уикенд". Проблемите на Петко обаче не спират дотук. Щом узнала за финансовите трудности на мъжа си, Яна му поставила ултиматум.

"Ако фалираш, това е краят между нас. Родих дете, за да има добър живот. Не си мисли, че ще живея като някоя обикновена жена." - беснеела Акимова пред своя съпруг.

[caption id="attachment_333125" align="alignright" width="300" class=" "]Петко Димитров притиснат до стената, може да изгуби Яна Акимова Петко Димитров притиснат до стената, може да изгуби Яна Акимова[/caption]

Петко Димитров в момента е просто съсипан от всичко, което му се случва. Той търси начин да върне дълга си, но за "Бар Флайт" получил само 500 хил. лв., което значи, че му остават още 2 500 000 лв., а засега няма идея как да ги набави. Яна обаче показа истинската си същност, което не й прави чест.

"Не му стигат всичките проблеми, а да мисли и за нея. Точно в трудностите и тяхното преодоляване се състои истинският брак. Дано остане до него, той не заслужава да го остави заради пари." - коментира познат на семейство Димитрови.

Всъщност проблемите на Петко започнали от лятото, когато съдружникът му почина. Тогава цялата отговорност паднала върху съпруга на Яна Акимова и той не можел да смогне с толкова работа. Затова се принудил да продава и ако нещата продължат в този ред, може напълно да фалира. Най-популярният нощен клуб на Петко Димитров "Найт Флайт" също не се намирал в добро състояние.

"Минаха времената на препълнените дискотеки. Хората вече нямат толкова пари и идват само през почивните дни. Това влияе много зле на бизнеса." - разкрива още източникът на Kliuki.bg.