Петко Димитров съсипан! Парите не стигат и Яна си тръгва

Петко Димитров съсипан! Парите не стигат и Яна си тръгва
4.6 (92%) 5 votes

Петко Димитров изживява изключително труден период в своя живот!

Жестоки времена настанаха за Петко Димитров. Яна Акимова е на път да го напусне, защото семейството тъне в дългове и стандартът му на живот започва все повече да пада. Бизнесменът закри едно от заведенията, на което беше собственик 4 години. „Бар Флайт“ вече е история заради дълг на Петко от 3 млн. лв., пише вестник „Уикенд“. Проблемите на Петко обаче не спират дотук. Щом узнала за финансовите трудности на мъжа си, Яна му поставила ултиматум.

„Ако фалираш, това е краят между нас. Родих дете, за да има добър живот. Не си мисли, че ще живея като някоя обикновена жена.“ – беснеела Акимова пред своя съпруг.

Петко Димитров притиснат до стената, може да изгуби Яна Акимова

Петко Димитров притиснат до стената, може да изгуби Яна Акимова

Петко Димитров в момента е просто съсипан от всичко, което му се случва. Той търси начин да върне дълга си, но за „Бар Флайт“ получил само 500 хил. лв., което значи, че му остават още 2 500 000 лв., а засега няма идея как да ги набави. Яна обаче показа истинската си същност, което не й прави чест.

„Не му стигат всичките проблеми, а да мисли и за нея. Точно в трудностите и тяхното преодоляване се състои истинският брак. Дано остане до него, той не заслужава да го остави заради пари.“ – коментира познат на семейство Димитрови.

Всъщност проблемите на Петко започнали от лятото, когато съдружникът му почина. Тогава цялата отговорност паднала върху съпруга на Яна Акимова и той не можел да смогне с толкова работа. Затова се принудил да продава и ако нещата продължат в този ред, може напълно да фалира. Най-популярният нощен клуб на Петко Димитров „Найт Флайт“ също не се намирал в добро състояние.

„Минаха времената на препълнените дискотеки. Хората вече нямат толкова пари и идват само през почивните дни. Това влияе много зле на бизнеса.“ – разкрива още източникът на Kliuki.bg.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Петко Димитров съсипан! Парите не стигат и Яна си тръгва”

 1. възмутен

  ян. 11. 2015

  Не заслужавал да го остави заради пари ами тя нали затова го е взела заради парите му , като не знае да си държи ципа затворен да си бере гайлето

 2. Кет

  ян. 11. 2015

  Хората нямали пари. Ами защото всеки, който се сдобие с малко пари си купува лъскаво возило за десетки-стотици хиляди евро, които излизат безвъзвратно от държавата, вместо да се инвестират обратно у нас. Вижте какво се движи по шосетата, това не е богатство, а загуба! Като добавим към тях френска козметика, дето на килограм излиза по-скъпа от златото, вносни стоки откъде ли не, италиански мебели, испански фаянс, тайвански компютри и мобилни и стой та гледай пиянството на един народ. После правителството ви виновно.

 3. Силвана

  ян. 23. 2015

  Яна не заслужава любовта на Петко, защото съсипа Орлин и рано или късно всичко се връща. По същия начин го свали със танците, и го заряза, защото Петко е по-богат. Със сигурност го обича, но не го заслужава. Заряза и предишното си гадже Наско-неин колега, заради Орлин….т.н. Сигурно Петко не трябва да я пуска на друго участие в денсинг старс, защото ще си има баджанак. Петко е изключителен мъж и заслужава истинска жена. Ели Гигова беше неговата половинка. Двамата освен красиви са и много интелигентни

Добавете коментар