Коко Динев срина Емилия с новината за бременността на колежката й Джена!

Поп фолк любимката Емилия изпадна в несвяст при новината за това, че съпругът й Коко Динев ще става баща за трети път. Милионерът не изневери на стила си и на прякора осеменител на чалгаджийки, и взе, че наду корема на колежката на Емилия - Джена.

Пайнерката е бременна от Коко Динев, с когото има връзка от няколко месеца, хвърлиха бомбата източници, близки до засуканата брюнетка. Последно преди няколко дни Джена се появи на участие в известен нощен клуб, а дори в тъмното феновете й не издържаха и започнаха да сочат ясно оформеното й коремче.

[caption id="attachment_333169" align="alignright" width="276"]Емилия Емилия не е на себе си след ужасяващата новина за мъжа си[/caption]

"Ау, ама тя наистина е бременна! Честито да й е! Ама и този Коко Динев хич не си поплюва, трето дете ще има - дай Боже всеки му като него", тези и много други възклицания съпровождаха участието на Джена през цялата вечер, научи Kliuki.bg.

Вторачени в издутата червена рокля на певицата, феновете се разделиха на два лагера. Повечето предполагат, че бащата на бъдещото дете на Джена е Коко Динев, но още се срещат и такива, които залагат на американеца от български произход - Джино.

Припомняме, че Джена и Джино станаха двойка преди около година, но истината е, че Джино се държеше изключително зле с певицата, изневеряваше й и това провокира Джена да вземе най-важното си решение досега и да го изрита от дома си. Точно тогава тя се сближи с Коко Динев и между двамата припламна любовната искра.

[caption id="attachment_333170" align="aligncenter" width="300"]Бременната Джена събра очите на всички Бременната Джена събра очите на всички[/caption]

Най-ощетена и наранена в случая обаче е Емилия, която най-после се бе престрашила да вярва, че забежките на Коко Динев са останали в миналото и тя е истинската и единствена жена за него. Да, ама не - оказа се, че футболният бос не само пак е погледнал встрани, но и след няколко месеца броят на наследниците му ще се увеличи с още един.

"Емилия е съсипана, това ще повлияе пагубно и на кариерата й, защото е изпаднала в депресия и не й се прави нищо. Но това да е и за урок на Джена, която един ден на своя ред ще бъде заменена с друга. Коко Динев никога няма да си сетне на задните части и да се кротне като нормален съпруг", убедени са близки до бизнесмена.