Валери Божинов изобщо нямал думата при избора на Николета Лозанова!

Футболистът Валери Божинов бе сюрпризиран от съпругата си Николета Лозанова, която взе важно решение за дъщеричката им Никол, но зад гърба му. Без да го обсъди с половинката си, Николета Лозанова си наумила да прави сладката Никол Божинова втора Яна Димитрова, следователно побързала да я запише в новооткритата й танцова школа.

Припомняме, че съпругата на Петко Димитров - Яна Димитрова, откри тържествено залата си по танци само преди броени дни като на партито присъстваха и известни персони в лицето на режисьора Люси Иларионов и половинката му Ани Хоанг, актрисата Елен Колева, пилето на фолка Райна, гимнастичката Симона Пейчева и разбира се, вечното присъствие на Николета Лозанова, видя Kliuki.bg.

[caption id="attachment_333178" align="alignright" width="300"]Николета Лозанова Николета Лозанова взима решения за малката Никол без знанието на Валери Божинов[/caption]

На откриването на танцовата школа Николета Лозанова бе помъкнала малкото си момиченце заедно със себе си като настоя пред Яна Димитрова именно Никол да бъде първата записана за уроци там. Направи впечатление на всички обаче, че докато танцьорите в школата поздравяваха гостите с няколко прекрасни танца, малката Никол Божинова изобщо не ги и погледна.

Тя предпочете да си играе с куклите встрани и явно кълчещите се батковци и каки не представляваха никакъв интерес за нея. Щом амбициозната й майка Николета Лозанова обаче се е запънала - сладката Никол ще трябва да слуша и да танцува, без значение дали със или без желание.

"Валери нищо не знаеше за решението на Николета, но той ще се съобрази с желанието на самата Никол. Понякога НиЛо прави, каквото си поиска и взима решения през главата на останалите, но мъжът й е далеч по-различен. Само малката да намекне, че не й харесва и не иска да ходи на танци, татко й веднага ще я махне оттам. Ама нали Николета Лозанова пак трябваше да се покаже пред хората - на всяка манджа мерудия. Да беше се записала тя като е толкова навита", коментират близки познати на семейството на Николета Лозанова и Валери Божинов.