Лора Крумова буквално е пред нервен срив

Телевизионерката Лора Крумова има поставен ултиматум. Водещата е поискала да се върне на екран още миналата година, но шефовете на Би Ти Ви са й поставили условие да отслабне. Те са й казали, че ако не го направи, няма как блондинката да се появи в телевизията.

Лора Крумова пожелала да се върне на работното си място още през есента на миналата година, но от ръководството на телевизията са й заявили, че това ще стане, само и ако единствено отслабне, пише „Уикенд”.

[caption id="attachment_333181" align="alignright" width="300"]Лора Крумова заприлича на сумист Лора Крумова заприлича на сумист[/caption]

Русокоската е чукнала стоте кила и изглеждала като сумист, твърдят нейни колеги. Тя е качила след бременността и раждането си още четиридесет килограма отгоре, има огромни бузи, гуша и туловище, което няма как да се котира на синия екран и пред драгите зрители.

Припомняме, че Лора роди сина си Явор през септември 2013 година и тогава устремно трупа килца. За да смъкне излишните телеса и да има шанс отново да се върне в медията, телевизионерката решила да се вземе в ръце, разбра Kluiki.bg.

Лора Крумова започнала люта битка с наднорменото си тегло със спортуване. Тя си купила карта за фитнес залата и всеки ден ден паркира луксозното си возило пред нея. Със себе си носи спортен костюм и цветни маратонки. Но по физиономията й личи, че това хич не й допада. На Лорчето изобщо не й харесвало да се поти над уредите, за да вае перфектна визия, но ултиматума си е ултиматум и той непрекъснато звънтял в главата й, споделила тя за проблемите си пред близки пирятелки.

Като разбрала, че заради натрупаните излишни телеса не може да де върне на любимата си работа, тя буквално получила нервен срив, шушукат из коридорите на медията. Колегите посъветвали изгубилата си ума от притеснение Лора Крумова да вземе пример от Драго Чая. Той отслабна с гладуване и с активни спортни упражнения.