Мис България 2014 - красавицата Симона Евгениева, избира амбицията пред личния живот. Тя призна, че за нея кариерата в момента е от голямо значение, дотолкова че да може да пожертва връзката си в личен план.

Симова Евгениева - носител на титлата Мис България за изтеклата 2014 година, призна пред "Блясък" , че в този етап от живота си е силно отдадена на модните си ангажименти, иска да има сериозна кариера и да се развива професионално. От своя страна младата хубавица Симона има любовна връзка, за която признава, че е дълга и има сериозно отношение към половинката си, но към този момент тя не може да си позволи сериозно обвързване, семейство, деца, чувства се готова за сериозна модна кариера, тя е модел вече три години.

[caption id="attachment_333200" align="aligncenter" width="199"]Красивата носителка на титлата по красота Симона Евгениева Красивата носителка на титлата по красота Симона Евгениева[/caption]

Както пишат и от изданието "Всеки ден", красивата Симона Евгениева признава, че нейната половинка сигурно ще страда от избора й, но засега кариерата й е на първо място. Подробности около връзката на Мис България 2014 не са известни, а и тя е твърде млада определено, за да си поставя сериозна цел да има семейство сега. Победителката в модното състезание на България е само на 19 години, родом от град Монтана, тя е студентка , но и модел в агенция "X Model Group", припомня Kliuki.bg.

[caption id="attachment_333202" align="aligncenter" width="300"]Симона е носителката на короната Мис България за 2014-та година Младата и хубава Симона е носителката на короната Мис България за 2014 година[/caption]

Симона признава, че иска след време да знае, че е успяла сама в живота, с труд и талант. Неслучайно миналогодишната победителка Нанси Карабойчева даде короната си именно на чаровната тъмнокоса Симона Евгениева. Нейните амбиции са големи, тя пребори силна конкуренция от още 15 красиви млади девойки. Но освен амбиции, Симона Евгениева притежава и нужните природни данни. Тя е висока 170 см, има перфектните мерки 90/62/90, което я прави заслужен победител в тазгодишното издание на престижния конкурс.