Малката Крисия най-после има почивка

Малката Крисия най-после има почивка
5 (100%) 3 votes

Малката сладка и много талантлива Крисия най-после има почивка. След множеството си изтощителни ангажименти и музикални изяви, гласовитото дете се отдаде на заслужена ваканция на планина.

Изминаха месеци на дълга и уморителна подготовка за сериозната сцена на детската Евровизия, където нашите представители близнаците Хасан и Ибрахим и малката певица Крисия спечелиха среброто, останаха втори в конкурса и ни представиха много достойно, това е най-голямата ни проява на българско представителство изобщо на този конкурс, припомня Kliuki.bg.

Крисия на представянето си на конкурса Евровизия

Малката певица Крисия на представянето си на конкурса Евровизия

Малката и талантлива Крисия отиде на ски почивка със семейството си. Тя и голямата й фамилия си отдъхнаха на зимна ваканция край курорта Банско. Малкото момиче имаше твърде много ангажименти. Освен големия конкурс, момиченцето беше многократно канено да дава интервюта, да пее на различни фестивали и други мероприятия, а то е едва на десет годинки и има нужда и от детство и игри.

Малката Крисия си почива на ски със семейството

Малката Крисия си почива на ски със семейството

Детето участва често и в „Шоуто на Слави“, където е част от екипа и пее, докато малкият г-н Андреев разказва забавни истории. Често зрители и почитатели на талантливото дете изказваха притесненията си за множеството ангажименти на детето. А освен това знаем, че Крисия съчетава пеенето, изявите си и ученето, което е неизменна част от дните й. Сега малката Крисия си открадна заслужена и нужна почивка, за да бъде с най-обичаните й хора – нейното семейство, пишат и от изданието „iNEWS“.

Крисия - нашата обща гордост

Талантливата Крисия – нашата обща гордост

Чаровната Крисия е гордост за поколения българи, тя е една от нашите надежди за едно по-добро и светло бъдеще чрез деца като нея. Подкрепата и обичта към детето-талант Крисия Тодорова ни показват колко може да сме единни, когато имаме хубава кауза. Затова нека ценим Крисия и факта, че е българско момиче!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар