Прави са хората като казват, че рано или късно всеки си показва същността! Ирина Тенчева го направи с Иван Христов

Три години съвместно съжителство, безметежна любов и разбирателство - това се мъчиха да внушат досега за себе си Ирина Тенчева и Иван Христов, след като продуцентът заряза съпругата си Вихра Петрова в името на "голямата любов". Е, за Иван Христов това може да са истински чувства, но за Ирина Тенчева въпросът е спорен.

И то след като се разбра на какво е способна бившата водеща на Нова телевизия, само и само да се задържи на върха в кариерата си. Ирина Тенчева показа истинското си лице с подлата манипулация към Иван Христов, това разкриха източници от Би Ти Ви, възмутени от постъпката на Ирина. А именно - тя подкокоросала влюбения продуцент да уволни Наталия Симеонова, за да постави нея на мястото й.

[caption id="attachment_333277" align="alignright" width="300"]Иван Христов Колеги на Иван Христов възмутени от Ирина Тенчева[/caption]

Факт е, че благодарение на Ирина Тенчева, Наталия Симеонова вече успешно фигурира на бюрото по труда. Подлъган от мераците на половинката си, Иван Христов направил пътека до ръководството на Би Ти Ви, обяснявайки колко изтъркано и остаряло било предаването на Наталия Симеонова "Предай нататък". И настоявал то да бъде свалено завинаги от екран.

Така и стана в крайна сметка - Наталия е аут от играта, а на нейно място съвсем скоро ще се "любуваме" на Ирина Тенчева, протежето на благоверния си Иван Христов. Служители в телевизията не скриха мнението си за недостойната постъпка на Ирина и мръсната й игра спрямо Наталия Симеонова.

"Тази жена е болно амбициозна и няма да остави магарето си в калта. Методите й да се добере до слава обаче, са повече от недостойни. Тя на практика окраде Наталия, за да се настани на мястото й със свое предаване. И това не е първият подобен случай - още докато Наталия водеше "Море от любов", Ирина не спираше да й върти номера с "Най-добрата майка" и уж случайно да копира идеите й. Но като е сляп Иван Христов нищо не може да се направи. Тази жена го върти на малкия си пръст", убедени са служители на медията.