Алисия потресена от факта, че Ники Михайлов се забавлява с Николета Лозанова и Валери Божинов в столична дискотека!

Тежък удар за Алисия бе постъпката на половинката й Ники Михайлов, който я застреля с шокираща новина. През уикенда синът на Боби Михайлов бе видян от десетки свидетели да купонясва в столична дискотека, в която на метър от него се бяха разположили Николета Лозанова, Валери Божинов и рапърът Ванко 1.

Странно защо, но Ники Михайлов бе отишъл в дискотеката без любимата си Алисия. Придружаваха го само неколцина приятели от мъжки пол. Малко след като Ники и компания се настаниха на едно от Вип сепаретата, на съседното цъфна друга известна тайфа - Николета Лозанова, Валери Божинов и Ванко 1, който бе довел и няколко авери със себе си, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_333281" align="alignright" width="300"]Алисия Николета Лозанова, Валери Божинов и Ники Михайлов сепаре до сепаре, но без Алисия[/caption]

Вместо да се направи на луд обаче, както би постъпила партньорката му в този случай, Ники Михайлов спокойно вдигаше чаши за наздравица към сепарето на семейство Божинови и плати поне стотачка на диджея в клуба, за да постравява със специални парчета Ванко 1.

"Ники Михайлов се веселеше като за последно. Едно от момчетата в компанията му първоначално изглеждаше някак стреснат, очевидно е близък с Алисия и му стана неудобно от конфузната ситуация. Ники обаче изобщо не реагира така, дори се слагаше като луд на Ванко 1 - то мадама не беше толкова поздравявана от диджея, колкото Ванко от Ники", разкриват очевидци на случката, пише Хотарена.нет.

Разбира се, нощта не завършила толкова безпроблемно и миролюбиво, както започнала. Но вместо Ники Михайлов, този, който показал явно раздразнение, бил Валери Божинов. Съпругът на Николета Лозанова видимо се подразнил от поздравите на Ники Михайлов към Ванко 1 и започнал на свой ред да поздравява рапъра - очевидно иронизирайки вратаря.

"Ако трябва да сме честни, Ники Михайлов трябваше да си тръгне щом види Николета и компания. Или поне да си гледа в собствената паничка, от уважение и солидарност с Алисия. Постъпката му беше меко казано глупава и детинска, а Алисия с право ще му е сърдита", коментират близки до двойката из светските среди на столицата.