Чаровната Петя Дикова поднесе най-прекрасния подарък на Аня Пенчева и Сашо Диков!

Красивата актриса Аня Пенчева и устатият журналист Сашо Диков са на седмото небе от щастие след прекрасната новина, която им съобщи дъщеря им Петя Дикова. Чаровната Пипи зарадва родителите си и накара майка си да се разплаче от вълнение като им сподели, че най-сетне е открила любовта на живота си.

Такива думи от устата на сладураната Петя Дикова не се чуват всеки ден, което било първият показател за семейството й, че тук наистина става нещо сериозно. Припомняме, че Петя Дикова беше сама и без гадже цели две години, тъй като отдавна се разбра, че мимолетните авантюри не са по вкуса й.

[caption id="attachment_333286" align="alignright" width="300"]Петя Дикова Сашо Диков и Аня Пенчева на седмото небе от новината на Петя Дикова[/caption]

Половинката на Пипи е младо и доста амбициозно момче, със завидно образование, което е учило, а по настоящем работи и живее в Лондон. Всъщност за обществото новината издаде рускинята Наталия Кобилкина, която се изпусна по време на интервюто пред Петя Дикова.

"Виждаме се ние с тебе често в Лондон. Аз ходя там, за да изнасям лекции и семинари, а ти, за да се видиш с гаджето", изстреля Наталия Кобилкина, а Пипи просто грейна в широка усмивка, видя Kliuki.bg.

След като така или иначе "тайната" й бе издадена, близки до семейството на Петя Дикова разкриха, че тя й приятелят й са заедно от няколко месеца, а намеренията на момчето към водещата са повече от сериозни. Нещо повече - преди коледните празници Петя Дикова го запознала лично с родителите си, докато той гостувал на семейството си в България.

Колегите на Пипи от Би Ти Ви са не по-малко ентусиазирани от връзката й, тъй като щерката на Сашо Диков станала двойно по-усмихната, сърдечна и кротка от преди. А работата им вървяла по мед и масло. Нещо повече - в медията вече дори се носи слух, че Петя Дикова и половинката й вървят към годеж.

За Аня Пенчева и Сашо Диков това е най-голямото щастие, защото и двамата не криеха страха си кариерата да не изиграе лоша шега на Петя Дикова и тя да остане сама като много от колежките си.