Илиана Раева за пореден път доказа, че не си поплюва, когато счита нещо за несправедливо!

Илиана Раева отново показа характер и типичното си чувство за правда и истина. Съпругата на Наско Сираков не се поколеба да скочи с язвителен тон на Сашо Диков в личната си страница във Фейсбук, заради изказването на журналиста срещу Александър Морфов.

Припомняме, че назначаването на Александър Морфов за директор на Народния театър предизвика остри полемики през изминалите дни, а доста хора се опитаха да търсят под вола теле и користни подбуди от страна на режисьора, видя Kliuki.bg.

[caption id="attachment_333294" align="alignright" width="225"]Илиана Раева Илиана Раева отново показа, че не си поплюва и има твърдо мнение[/caption]

Грешката на Сашо Диков, с която си спечели "конското" от Илиана Раева, бе най-вече фактът, че се осмели да прочете в ефир личната си кореспонденция чрез смс-и с Александър Морфов като я направи обществено достояние.

"Това е начувано. За първи път виждам журналистът Сашо Диков в този образ и в тази роля. Това, което направи, е махленско. Не може да споделяш личната си кореспонденция с личности като Александър Морфов в ефир, не ти прави чест. Нито да търсиш скрит умисъл и користни подбуди в едно дело, направено само и единствено за благото на Народния театър", разгневи се Илиана Раева след издайническите думи на Сашо Диков, че видиш ли, Александър Морфов лично бил звънял на Вежди Рашидов, за да си издейства директорския пост в театъра.

"Ако Морфов наистина е направил това и е позвънил на Вежди Рашидов, за да изкаже желанието си да бъде директор на театъра, аз лично бих го поздравила. И бих адмирирала постъпката му! Защото това означава поемане на отговорност, а не скатаване през проблемите. Човекът има гражданска позиция, а хората с такава са малко. Затова хайде да не посягате и на Сашо Морфов", продължи да коментира с патос Илиана Раева, вбесена от скандалното предаване на Сашо Диков.

Накрая златното момиче категорично заяви на журналиста да не се опитва да търси промяна в политическата система само от една гилдия - в случая театралната. "Да не би ти и твоята гилдия да направихте нещо по въпроса?!", язвително заключи Илиана Раева, а до момента отговор от Диков още няма.