Глория се оказа с космически претенции

Поп фолк дивата Глория показа ненаситен апетит към финикийските знаци. Отдавна се подозира, че русенката има мераци, които лесно не могат да бъдат задоволени. Преди известно време се заговори, че Глория е една от най-богатите певици сред фолкаджийките. Тя има няколко имота, от които успява да печели добре и смъква впечатляваща рента, предвид родната ни действителност.Но апетита идва с яденето, го е казал народа ни. Поговорката просто „лепне” за русенката, израснала в Две могили.

Глория буквално се бутала за съдийското място в музикалното шоу „Балгария търси талант”, коментират я от кухнята на музикалното шоу. Но искала космически хонорар от седемдесет бона пише HotArena.net.Продуцентът Слави Трифонов обаче едва ли ще й ги даде, клатят недоверчиво глава зевзеци.

[caption id="attachment_333297" align="alignright" width="300"]Глория се натиска за "България търси талант" Глория се натиска за "България търси талант"[/caption]

За никого не е тайна, че Дългия е стиснат и лесно пари не дава. Според упоритата клюка водещия на „Шоуто на Слави” кандисвал максимум до четиридесет хилки и повече и лев не се откъсвал от сърцето му. Пък и не искал да избута Есил Дюран от менторското място, тъй като кокетката на музиката на лекия жанр кандисвала и за по-малко пари, разбра Kluiki.bg.

Тези, които познавали нрава на Глория обаче били готови да се обзаложат, че певицата ще извърти някакъв номер и ще влезе в шоуто. Тази жена няма спирачка, ненаситна е. Слави буквално пропищя от нейния мерак да участва в шоуто му, коментират близки до гологлавия водещ.

За съдии в „Гласът на България” се спрягали още актьорите Юлиян Вергов и Владимир Карамазов, който е и водещ на „Сървайвър”. При последния нещата били спорни, заради клаузите на договора, който сключил с продуцента Евтим Милошев. Заради твърдия контракт с фирма „Дрийм тийм” Владо не можел да приеме друга оферта, освен да участва в приключенското шоу за оцеляване. Все пак имало малка вратичка. Ако шефовете на Би Ти Ви притиснели продуцента да отслаби желязната схватка и да пусне Владо, за да стане част от шоуто на „Гласът на България”.

Везните клонели към Карамазов, защото той можел да привлече огромен зрителски ресурс, коментират близки до кухнята на шоуто. Колкото до Глория, тя отдавна имала амбиция да се навре в някое актуално предаване. Но не искала да става за смях и да участва във ВИП или Биг Брадър, а се натискала да дава акъл, говорят я от медията.