Николета съска срещу кандидатките за Мис Плеймейт

Николета съска срещу кандидатките за Мис Плеймейт
Гласувайте за статията

Николета последва своя медиен гуру в нападките срещу претендентките за короната й

Николета използва статута си на най-успешна победителка в конкурса „Мис Плеймейт” и охули тазгодишните претендентки за короната й, видя kliuki.bg.

Съвсем по примера на своя медиен гуру – Жоро Неделчев, Лозанова се оказа страшно безпощадна към момичетата, които искат да опитат нейната рецепта за просперитет.

Докато журналистът цени конкурса „Мис Плеймейт” от времето, когато в него участваха Николета, Златка Райкова и преките им конкурентки, жената на Божинов писна само срещу тазгодишната реколта „зайчета”.

Николета охули Мис Плеймейт 2015

Николета иска достойни наследници!

Жоро Неделчев алармира за тотално сринатия престиж на надпреварата за изкусителки като особен трън в очите му е Златка Димитрова. Водещата на „Папараци” беше далеч по-благосклонна. Особена слабост й беше миналогодишната победителка – Елена Кучкова, в чието коронясване имаше пръст и тя.

Момичето от Черногорци смяташе Николета за светъл пример и по всичко изглежда, че ще я надмине по успех. Може и да не стане телевизионна водеща, но се ориентира отлично в любовта.

Докато Елена изгря като „Бонбони” във ВИП Брадър 2014, се проведе новия кастинг за Мис Плеймейт. Тазгодишните избраници обаче са такива, че Николета заряза Ласкин и Алисия, за да подхване претендентките: “Достойната за носителка на титлата “Мис Плеймейт” трябва да притежава елегантен сексапил, а не евтина и пошла, даже отблъскваща маска и тен, постигнати с 3 тона фон дьо тен. Жабки, не се мислете за лебеди! Моля ви, не превръщайте конкурса в блато…Когато визията ви не е силният ви коз, търсете просперитет чрез други формати.”

Явно резила на Златка Димитрова по география, на Кучкова – по история, намеците за платена корона и дългогодишната антикампания на Кристина Патрашкова дадоха забележителен резултат. Истинските красавици с талант на изкусителки се отказаха от възможността да сложат в биографиите си победа в конкурса „Мис Плеймейт”.

Щом самата Николета възропта срещу конкурса, който я направи известна преди девет години – „престижът” му е отишъл тотално на кино!


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар