Николета последва своя медиен гуру в нападките срещу претендентките за короната й

Николета използва статута си на най-успешна победителка в конкурса „Мис Плеймейт” и охули тазгодишните претендентки за короната й, видя kliuki.bg.

Съвсем по примера на своя медиен гуру – Жоро Неделчев, Лозанова се оказа страшно безпощадна към момичетата, които искат да опитат нейната рецепта за просперитет.

Докато журналистът цени конкурса „Мис Плеймейт” от времето, когато в него участваха Николета, Златка Райкова и преките им конкурентки, жената на Божинов писна само срещу тазгодишната реколта „зайчета”.

[caption id="attachment_333322" align="aligncenter" width="300"]Николета охули Мис Плеймейт 2015 Николета иска достойни наследници![/caption]

Жоро Неделчев алармира за тотално сринатия престиж на надпреварата за изкусителки като особен трън в очите му е Златка Димитрова. Водещата на „Папараци” беше далеч по-благосклонна. Особена слабост й беше миналогодишната победителка – Елена Кучкова, в чието коронясване имаше пръст и тя.

Момичето от Черногорци смяташе Николета за светъл пример и по всичко изглежда, че ще я надмине по успех. Може и да не стане телевизионна водеща, но се ориентира отлично в любовта.

Докато Елена изгря като „Бонбони” във ВИП Брадър 2014, се проведе новия кастинг за Мис Плеймейт. Тазгодишните избраници обаче са такива, че Николета заряза Ласкин и Алисия, за да подхване претендентките: “Достойната за носителка на титлата “Мис Плеймейт” трябва да притежава елегантен сексапил, а не евтина и пошла, даже отблъскваща маска и тен, постигнати с 3 тона фон дьо тен. Жабки, не се мислете за лебеди! Моля ви, не превръщайте конкурса в блато…Когато визията ви не е силният ви коз, търсете просперитет чрез други формати.”

Явно резила на Златка Димитрова по география, на Кучкова – по история, намеците за платена корона и дългогодишната антикампания на Кристина Патрашкова дадоха забележителен резултат. Истинските красавици с талант на изкусителки се отказаха от възможността да сложат в биографиите си победа в конкурса „Мис Плеймейт”.

Щом самата Николета възропта срещу конкурса, който я направи известна преди девет години – „престижът” му е отишъл тотално на кино!