Вихра Петрова явно още не е успяла да прежали Иван Христов, който я изостави заради нова любов!

Иван Христов и Вихра Петрова - вече стават три години и повече от раздялата и скандалния им развод, станал обществено достояние. Но явно времето не е достатъчно, за да успееш да забравиш напълно някого, когото си обичал. Максимата важи с пълна сила за Вихра Петрова, която Иван Христов нарани силно и заряза с дете на ръце заради любовта си към Ирина Тенчева.

И докато напоследък Иван Христов се радваше на спокойния си живот с Ирина Тенчева и дори е щастлив от факта, че бившата му Вихра Петрова склонява да пуска дъщеря му Ава в новия му дом, то "отчаяната съпруга" му подготви изненада, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_333335" align="alignright" width="279"]Иван Христов Иван Христов шокиран от идеята на Вихра да разкаже всичко за брака и развода им в книга[/caption]

Иван Христов останал потресен от решението на Вихра да напише книга за развода си. Новината буквално го хвърлила в джаза, разкриват негови колеги. Продуцентът бил убеден, че книгата ще съдържа доста пикантерии относно изневярата му с Ирина Тенчева, семейните скандали и шумния развод, а това по никакъв начин не му изнасяло.

"Иван научи за решението на Вихра едва преди няколко дни. Той смяташе, че тя е продължила живота си - още повече, че си отвори и собствен блог, с който да се занимава. Но това, че ще извади кирливите ризи на бившото им семейство пред всички, направо го вбеси. А и донякъде е прав, защото не се знае колко от нещата, написани вътре, ще бъдат истина и колко пълна лъжа с цел да окалят името му и това на Ирина", коментират източници, близки до Иван Христов.

Приятелки на Вихра Петрова обаче са убедени, че бившата водеща няма за цел да си отмъщава на Иван и Ирина, а прави всичко това просто, защото още не може да забрави бившия си съпруг.

"Вихра обичаше Иван Христов с цялата си душа и сърце. Ударът, който й нанесоха той и Ирина, я извади от равновесие за много дълго време, а дори и още не й е минало напълно. Затова тя иска да отвори душата си и да излее всичко насъбрано вътре. И най-вече да помогне на други жени, които са в нейното положение", убедени са близки на Вихра Петрова.