Мария си развали грима минути, преди да влезе в ритуалната зала с Християн Гущеров!

Днешният ден ще бъде паметен в живота на Мария, която вече официално стана госпожа Гущерова. Миньончето на поп фолка има двоен повод да празнува, тъй като сватбата й с Християн Гущеров съвпадна с рождения й ден на 13 януари. Датата на подписването в гражданското бе определена не случайно, тъй като за Мария числото 13 носи само хубави неща през живота й.

Вълнението на певицата бе огромно, а буквално се утрои минути, преди тя да влезе в ритуалната зала с Християн Гущеров. И добре, че гримьорът на хубавицата бе наблизо, защото Мария развали грима си заради сълзите, които проля. Това разкриха гости, присъстващи на скромното тържество в столицата.

[caption id="attachment_333344" align="alignright" width="300"]Мария Мария и Християн Гущеров сключиха граждански брак на рождения й ден[/caption]

Причина за сълзите на Мария стана вече официалният й свекър Добромир Гущеров, чиито думи разплакали певицата на метри от сватбения олтар. "Не съм си представял по-добра снаха и жена за сина си. Гордея се с теб, моето момиче, защото знам, че обичаш Хриси и си единствената жена, която го прави толкова щастлив. Знай, че си моя дъщеря и това не е от днес. Приел съм те като свое дете много отдавна", казал Добромир Гущеров на Мария, която го прегърнала и не издържала на вълнението, а се разплакала като малко момиченце, научи Kliuki.bg.

Гражданският брак на Мария и Християн Гущеров премина спокойно, под погледа само на дузина отбрани гости, а същинското тържество ще се състои на 17 януари в лускозен столичен хотел.

Припомняме, че специален гост на сватбата на Мария и Християн Гущеров ще бъде големият певец Васил Найденов, чиито хонорар възлиза на 10 000 лева. Сред гостите на сватбата ще бъдат колеги на Мария като Ивана, Глория, Камелия и Емилия, а разбира се, ще присъстват и много гости от страна на семейство Гущерови.

На днешното бракосъчетание в гражданското, както и по време на църковната служба на 17 януари, плътно до Мария и Християн Гущеров ще стоят баща му Добромир Гущеров и новата му съпруга Дияна, които освен най-близки хора, са и кумове на младоженците. Да им е честито!