Наско Месечков отново подлъга аудиторията

Танцьорът Наско Месечков е по-плъзгав и от риба. Гъвкавият младеж, който бе част от съквартирантите на последния сезон на ВИП Брадър отрече да е замесен в любовна афера с красивата Елен Колева. Двамата категорично се противопоставиха на плъзналите като отровни змии слухове, че са двойка и то отдавна. Клюката предизвика снимка, на която Наско Месечков нежно е обгърнал гъвкавата талия на хубавицата, пише Lifestyle.bg Явно манията му да чисти имидж по повод и без такъв му играе нон-стоп лоша шега. На последната порция снимки на страницата си във Фейсбук Атанас отново се перчи сред група известни дами.

[caption id="attachment_333362" align="alignright" width="300"]Наско Месечков е доста нежен с Елен Наско Месечков е доста нежен с Елен[/caption]

Въпреки че си призна чистосърдечно в къщата на Големия брат при една игра с кубчета кого харесва, Наско Месечков не спира да предизвиква спекулации. Именно заради зле прикритата си страст към силния пол.Това, че наскоро след като излезе от шоуто, двамата с Елен Колева бяха забелязвани почти непрекъснато на партита, светски събития и купони веднага породиха съмнения в абонираните светски бръмчалки, научи Kluiki.bg.

Те побързаха да спретнат версията, че Атанас Месечков и актрисата Елена Колева са гаджета. Слухът се допълни с още пикантни подробности. Според злобарите изкусителката му изпивала хонорара от ВИП Брадър. Наско пък бил причината милионера Сашо Майонезата да я зареже, като обвини преди това любовницата си, че паралелно джитка с няколко по-млади мъже. Един от тях, с който му изневерявала палавата хубавица бил именно Наско Месечков.

Истината, както в повечето случаи се оказа съвсем друга. Наско и Елен наистина се познават, но още от преди четири години. Става реч за приятелство, споделени тревоги, вълнения и неудачи, които преследвали в последно време и двамата. Припомняме, че актрисата остана без работа след катастрофалната си връзка с доста по-възрастния от нея бизнесмен. Наско Месечков пък излезе от ВИП Брадър накърнен и доста наранен.